Ce dotări are cea mai ieftină rulotă de pe Autovit. Esența călătoriilor lungi, la un preț accesibil

Autor: Robert Pindic 26 mai 2023 Știri auto

Excursiile de calitate nu trebuie să fie costisitoare, dovadă fiind cea mai ieftină rulotă de pe Autovit. Aceasta vine cu toate dotările necesare unei călătorii, la un preț accesibil.

Atunci când o simplă mașină spațioasă nu mai reușește să satisfacă nevoile călătoriilor lungi, iubitorii deplasărilor pe 4 roți iau în considerare achiziționarea unei rulote. Aceste „case mobile” se pot găsi și sub formă second-hand, la prețuri avantajoase – dovada este o rulotă Tabbert Lunar Meteorite, subiectul unui anunț pe Autovit.

Rulotele Tabbert își trag originile încă din anul 1953, purtând numele lui Alfred Tabbert. Câteva decenii mai târziu, aceeași firmă a fabricat rulota Lunar Meteorite, în 1994. Dimensiunile rulotei fac ca aceasta să fie potrivită pentru mașinile de capacitate mică, având 4.85m lungime, 2.10m lățime și 2.40m înălțime.

Rulota dispune de toate dotările necesare unei case

Numeroasele dotări și funcții pe care le oferă această rulotă o transformă într-un adevărat spațiu locuibil. În interiorul rulotei se află mai multe dulapuri și diverse spații de stocare, amplasate cât mai eficient pentru a economisi spațiu. Acestea par să fie impecabile, in ciuda celor trei decenii de la fabricarea lor. Strecurate printre acestea se află două paturi, reprezentând spațiul de dormit.

Rulota dispune și de un modul pentru bucătărie, având un frigider cu congelator, un aragaz cu trei ochiuri, un cuptor și un grill. Acestea vor fi alimentate de o butelie, poziționată lângă roata de rezervă. Mai mult, în cel mai economicos mod se găsește modulul pentru baie, compus din chiuvetă, cabină de duș și WC.

Zilele friguroase nu sunt nicidecum o problemă, fiindcă rulota dispune de un sistem de încălzire Carver, care funcționează pe gaz. Distribuția căldurii se face prin ventilatoarele proprii ale rulotei. În schimb, pentru vreme mai bună, aceasta dispune și de câteva trape de aerisire, cât și de plase pentru insecte.

Dotările sunt în stare bună, chiar și după 30 de ani

Alimentarea la mașină se face printr-un cablu de 7 pini. Iar când este posibil, instalația electrică de 220V poate fi încărcată prin cablul de alimentare oferit de vânzător. Rulota dispune, de asemenea, de un sistem antifurt și de un cort.

Cei aproape 30 de ani de vechime ai rulotei cu siguranță și-au spus cuvântul asupra componentelor acesteia. Vânzătorul specifică îmbunătățirile aduse, dar și reparațiile necesare. Sistemul de frânare a fost verificat, înlocuindu-se cablurile de frână cât și tamburii. De asemenea, descrierea anunțului ne informează despre bateria proprie a rulotei, care trebuie să fie schimbată.

Este o rulotă cu dotări modeste, însă reprezintă o alegere excelentă pentru orice iubitor de excursii pe patru roți. În prezent, este cea mai ieftină rulotă de vânzare pe Autovit, fiindcă prețul cerut este de 3.500 de euro.

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Robert Pindic
Robert Pindic
Robert Pindic studiază Media Digitală în cadrul Universității „Transilvania” din Brașov, specializare ce i-a deschis orizonturile către jurnalism. Lumea auto i s-a părut fascinantă încă de când s-a urcat întâia oară la volan, iar odată cu obținerea permisului de conducere la 18 ani, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide