Ce este Dacia Logan SL BlueLine și cât costă în România?

Autor: Elena Luchian 10 feb. 2020 Știri auto

Dacia Logan SL BlueLine este o echipare nouă în gama sedanului. Mașina astfel echipată are un preț de pornire de 9.660 de euro. Ce primesc clienții pentru această sumă?

Galerie foto

Cine comandă o Dacia Logan SL BlueLine primește sedanul în nuanța Blanc Glacier, care este vopseaua gratuită. Clientul poate comanda o culoare exterioară (Bleu Iron, Gris Highland, Gris Comete sau Noir Nacre) contra cost, pentru 310 euro.

Scaunele sunt îmbrăcate standard cu tapițeria cu inserții de culoare albastră, dar opțional, se poate bifa, pentru 600 de euro, tapițeria din piele Riviera Carbon Fonce.

Mașina vine standard cu Media Nav cu harta României, care aduce la bord sistemul de navigație și multimedia, redate pe un ecran tactil de 7 inci, conexiune Bluetooth și port USB, geamuri electrice în față și în spate, plus aer condiționat cu reglare automată monozonă. Acesta din urmă este disponibil, în mod obișnuit, abia la echiparea Prestige, cu un preț de pornire de 11.200 de euro.

Dacia Logan SL BlueLine poate fi deja comandată cu motorul entry-level SCe 73, cuplat la o transmisie manulă cu cinci trepte, pentru 9.660 de euro. Mașina pusă în mișcare de unitatea turbo TCe 100 GPL pleacă de la 10.950 de euro, versiunea TCe 90 costă 10.650 de euro, iar versiunea diesel dCi 95 pornește de la 12.450 de euro.

Aceeași echipare este disponibilă și în gama Duster, cu preț de pornire de 16.650 de euro pentru versiunea Blue dCi 115 cu tracțiune față și de la 18.250 de euro pentru versiunea cu tracțiune integrală 4WD.

În cazul lui Duster, aerul condiționat automat costă 200 de euro în plus. Echiparea standard include însă sistem de navigație, geamuri electrice față și spate, ventilații pentru pasagerii de pe banchetă, bare longitudinale cu inscripția Duster și oglinzi retrovizoare exterioare electrice în cloarea Dark Brilliant.

 

Vă așteptăm și pe Instagram!

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia



Comentarii
Inchide