Ce lucruri îi plac cel mai tare lui Sorin Constantinescu la noua sa Dacia Duster. Dar care sunt aspectele care îl nemulțumesc

Autor: Ionuț Vîlciu 03 aug. 2023 Știri auto

Sorin Constantinescu și-a cumpărat recent o Dacia Duster. Ce îi place cel mai tare la SUV-ul românesc? Care este lucrul care îl nemulțumește cel mai tare la noua sa mașină?

Dacia Duster este foarte populară la nivel european, nu doar la noi în țară, având cifre de vânzări foarte bune. SUV-ul românesc a reușit să atragă mulți clienți, printre care se numără acum și Sorin Constantinescu.

El și-a cumpărat, la rândul său, o Dacia Duster nou-nouță și se declară mulțumit de achiziția sa. Am luat legătura cu el pentru a afla mai multe despre ceea ce crede despre noua sa achiziție, mai ales că deține și un Lamborghini Urus modificat, care produce 800 CP. Așadar, care sunt principalele lucruri care îi plac la Dacia Duster?

Raportul preț-calitate

Principalul motiv pentru care apreciază această mașină este raportul preț-calitate, pe care îl consideră foarte bun. Conform spuselor sale, el a plătit pentru mașină suma de aproximativ 23.000 de euro: „A costat cât jantele Novitec cu anvelope pe care le-am pus pe Lamborghini”. Sorin Constantinescu este mulțumit de ceea ce oferă SUV-ul românesc și consideră că prețul de 23.000 de euro este corect pentru o astfel de mașină, un Duster Extreme dotat cu toate opțiunile disponibile.

Ținuta de drum îl satisface

Un alt lucru care îi place la Dacia Duster este ținuta de drum: „Îmi place foarte mult stabilitatea mașinii”, spune Sorin Constantinescu. De asemenea, este mulțumit de modul în care mașina accelerează, spunând că pe o asemenea caroserie, cei 150 CP oferiți de motorul de 1,3 litri sunt suficienți. De asemenea, este foarte mulțumit de cutia automată cu 6 rapoarte, despre care spune că schimbă lin și că nu au existat șocuri la schimbările de treaptă. În plus, spune că este suficient de rapidă mașina și că îl ajută să se angajeze în siguranță în manevrele de depășire.

Calitatea asamblării

L-am întrebat pe Sorin Constantinescu și despre calitatea asamblării, iar răspunsul său a fost unul pozitiv. Spune că, în comparație cu modelele din trecut, Dacia a făcut progrese și că plasticele de la interior sunt mai calitative, fiind mulțumit de calitatea construcției și a asamblării: „Am rămas plăcut surprins, au lucrat la finisări, nu mai sunt plastice ordinare”. De altfel, este mulțumit și de spațiul pe care îl oferă mașina.

Este o mașină economică

L-am întrebat și despre cifre de consum. Mașina este încă destul de nouă, nu a parcurs nici măcar 1.000 de kilometri. De asemenea, el declară că merge destul de repede și este obișnuit să accelereze mai consistent, fiind obișnuit cu mașini precum Ferrari sau Lamborghini. El spune că mașina a consumat în acești primi 800 de kilometri circa 8 litri per suta de kilometri, dar consideră că poți obține consumuri mult mai bune dacă mergi atent.

Ce îl nemulțumește la noua sa Dacia Duster?

Sorin Constantinescu a avut o singură obiecție la adresa mașinii, aceea fiind legată de acționarea clapetei bușonului de combustibil. Despre acesta spune că nu se deschide cum ar trebuie și că a întâmpinat probleme atunci când a vrut să alimenteze mașina.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sorin Constantinescu YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide