Sorin Constantinescu vorbește despre costurile de întreținere pentru Lamborghini Urus: „Mașina asta te costă peste 50.000 de euro anual” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 24 iul. 2023 Știri auto

Sorin Constantinescu a vorbit despre costurile pe care le suportă un proprietar de Urus. Ce mașină și-ar fi cumpărat în schimb?

Sorin Constantinescu a devenit foarte popular în mediul online în ultima vreme, fiind popular și pentru mașina pe care o conduce, un Lamborghini Urus, așa cum a povestit și în cadrul interviului acordat pentru Cancan.

Urusul este mașina de zi cu zi pe care Sorin Constantinescu o folosește pentru a se deplasa unde este nevoie. El spune că nu este tipul de proprietar colecționar, care are grijă constant de mașinile sale: „Eu nu sunt genul de iubitor de mașini care să facă colecție, în genul în care duminica iau cârpa și mă duc și le șterg”.

El spune că întotdeauna a avut mașini pe care le poate folosit, fie autoturisme de teren sau mașini confortabile. De exemplu, el a condus pentru mult timp Audi, mașina pe care a avut-o înainte de Urus a fost un Audi SQ8, fratele de platformă a SUV-ului italian. „Mi-au plăcut totdeauna mașinile, dar să pot să mă folosesc de ele zilnic”.

Ce mașină a vrut să își cumpere Sorin Constantinescu înainte de Urus?

Inițial, Sorin Constantinescu a vrut să își cumpere noul Ferrari Purosangue, primul SUV creat de brandul italian. „Am fost la reprezentanță și mi-au spus că avansul este 50.000”. A renunțat la ideea de a cumpăra un Purosangue din cauza faptului că nu i-ar fi fost oferit un termen de livrare și nici despre specificațiile mașinii.

Astfel că a ajuns să își cumpere Urusul pe care îl deține acum, mașină care a înlocuit un Audi SQ8. „Merg zilnic cu ea pentru că este o mașină sigură, stabilă, îți dă siguranță”, spune Sorin Constantinescu.

De asemenea, el spune că asigurarea pentru o singură lună îl costă circa 2.000. Asigurarea pentru un an întreg îl va costa aproximativ 25.000 de euro. Pe lângă acest lucru survin și schimburile de plăcuțe de frână sau alte consumabile, iar Constantinescu spune că un set de roți de iarnă (anvelope și jante) costă 17.000 de euro. Aici se adaugă și costurile combustibilului, vorbim totuși de un model performant, care va consuma mult combustibil. Sorin Constantinescu consideră că este nevoie de peste 50.000 de euro anual pentru întreținerea unui Urus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sorin Constantinescu Instagram


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide