Mașinile lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției anti-Putin din Rusia – VIDEO

Autor: ProMotor 26 ian. 2021 Știri auto

Reprezentanții celor mai înalte eșaloane ale puterii din Rusia preferă să călătorească în mașini de lux, iar cel mai adesea sunt modelele premium de la branduri precum Mercedes-Benz, Audi sau BMW. Însă, se știe mult mai puțin despre ce mașini conduc politicienii din opoziție.

Ce fel de mașini au fost, sau încă sunt, în posesia politicianului Alexei Navalnîi este un subiect de interes pentru public, deoarece direcția principală a activității sale este lupta împotriva corupției.

Presa din Rusia a făcut o listă cu mașinile pe care le-a condus liderul opoziției anti-Putin. Au fost luate în considerare atât vehiculele utilizate anterior de politician, dar și cele deținute în prezent de soția acestuia, Iulia Navalnîi.

Din informațiile publice despre averea lui Navalnîi am aflat că el a deținut în trecut o Lada Samara din 1997 (VAZ 2108). Cel mai probabil, aceasta a fost prima mașină a lui Alexei Anatolievich Navalnîi.

Intră în GALERIA FOTO

Apoi, politicianul a cumpărat o mașină coreeană: o Hyundai Elantra în 2004 cu un motor de 1,6 litri de 105 cai putere, transmisie automată, dar și sisteme de siguranță active și pasive. Pachetul include geamuri electrice, dar și volan și scaune încălzite.

Mașinile familiei Navalnîi

După acea Lada, Elantra părea să fie culmea perfecțiunii, dar Alexei Navalnîi a vândut mașină prin procură. Mașina ar putea fi încă funcțională, după cum a spus Navalnîi într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani.

Elantra este o mașină bună, dar nu poate fi comparată cu Infiniti. În 2007, Navalnîi a achiziționat un Infiniti M35. În același an, o altă mașină a apărut în familia politicianului: un Mitsubishi Outlander, dar mașina era  înmatriculată pe numele soției sale.

În 2013, Navalnîi a declarat că nu deține o mașină personală. Conform unor informații din presa rusă, el nu avea voie să călătorească cu mijloacele de transport în comun, așa că era transportat cu un Land Rover Freelander de ultimă generație, închiriat de echipa sa.

VIDEO

Trebuie remarcat faptul că aceasta nu este cea mai scumpă și mai luxoasă mașină dintre modelele Land Rover. Soția nu a renunțat la mașina personală iar ultima dată a deținut un Ford Explorer alb din 2012.

Politicianul de opoziție și soția sa au astfel de preferințe auto

Mașinile folosite de familia Navalnîi sunt destul de confortabile, iar unele dintre ele aparțin unor modele de lux. Cu toate acestea, ele sunt departe de produsele de top ale industriei auto germane, precum Audi A8 sau BMW Seria 7, atât de iubite în cercurile parlamentare și în cele mai înalte eșaloane de putere din Rusia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: avtozvuk-info.ru, Алексей Навальный / Facebook



Comentarii
Inchide