Ce mașini mai vând românii pe internet. „Are cauciucuri noi”

Autor: George Cristea 26 ian. 2021 Știri auto

Românii sunt mari amatori de comerț online, în special când vine vorba de chilipiruri. Din categoria „ce mașini mai vând românii pe internet” am găsit un anunț de vânzare al unui… tun. „Are cauciucuri noi”, spune vânzătorul.

Intră în Galeria FOTO

Dacă în Rusia nu este deloc de mirare să găsești pe site-urile de anunțuri diverse vehicule militare și chiar tancuri, te-ai aștepta ca în România acest lucru să nu fie posibil. Ei bine, internetul este greu de controlat, și asta i-a permis unui craiovean să scoată la vânzare un tun din al doilea război mondial.

Textul anunțului este laconic – în afară de faptul că tunul a fost deja vândut nu se spune despre el decât că este vorba de un „tun cu ghiulele”. Asta sună mai degrabă a războiul de independență, dar tunul pare destul de modern sub stratul generos de rugină.

Ce mașini mai vând românii pe internet: Anunț bizar, comentarii pe măsură

Utilizatorii grupului s-au amuzat teribil și au postat comentarii care mai de care mai haioase. „Dai la schimb? Puțin folosit in Irak”, i-a scris cineva însoțind oferta de o poză cu un tanc. Vânzătorul i-a răspuns plictisit „al meu are cauciucuri noi”.

Nu toate mesajele au fost glume, mulți avertizându-l pe craiovean că ar putea să fie luat la întrebări de polițiști după această postare. Judecând după răspunsuri, cel care a pus anunțul nu a părut impresionat de această perspectivă. Nu știm care a fost finalitatea anunțului, având în vedere că mesajele nu au confirmat nicio ofertă (în afară- de cele făcute în glumă). Cert este că, la 24 de ore după postare, craioveanul a revenit cu un update și a spus că tunul a fost vândut.

Nu toate anunțurile de acest fel sunt dubioase. Un transportor amfibiu aflat la vânzare pe eBay s-a vândut cu respectarea legislației. În schimb, un moldovean care a fost prins în Italia cu un tanc construit de el a fost ridicat de polițiști.

sursa: Digi24.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide