Ce pățesc polițiștii care luptă împotriva infractorilor – VIDEO

Autor: ProMotor 29 iun. 2020 Știri auto

Mașina șefului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni. Anchetatorii bănuiesc că mașina să fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări.

„Aseară, mașina șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmației a fost incendiată în stil mafiot și a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoș din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov.

„Patria contrabandiștilor cu țigări”

Vișeu de Sus și Borșa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiștilor cu țigări de la frontiera cu Ucraina, iar șeful sectorului poliției de frontieră este unul dintre dușmanii acestora, la nivelul instituției fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă. 

Cam acestea sunt riscurile la care sunt supuși polițiștii, iar dacă ai ghinionul să fii în mașină, poți arde de viu. Riscurile sunt incomensurabile, iar legislația permisivă și îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa polițiștilor”, se arată în postarea celor de la pagina de Facebook Sindicatul Europol.

Potrivit Poliției Maramureș, un bărbat din comuna Moisei a sesizat Poliția că pe drumul principal în zona Izvorul Dragoș o mașină a fost incendiată.

Pompierii au stins focul

Cauza probabilă este a izbucnirii incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere, scrie Mediafax. Polițiștii au întocmit dosar penal și fac cercetări pentru distrugere prin incendiere.

Mașina, care aparținea șefului Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, era într-o parcare lângă DN 18, în Moisei. Anchetatorii nu exclud varianta ca mașina să fi fost incendiată de contrabandiștii de țigări.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook Sindicatul Europol



Comentarii
Inchide