Ce pățești dacă înjuri alți șoferi în trafic – versiunea agravantă

Autor: ProMotor 22 nov. 2019 Știri auto
Ce pățești dacă înjuri alți șoferi în trafic – versiunea agravantă

Dacă te întrebi ce pățești dacă înjuri alți șoferi în trafic, răspunsul este simplu: riști o amendă usturătoare, care merge până la 1.500 de lei. Asta dacă nu cumva polițiștii descoperă și alte probleme care să te ducă spre deschiderea unui dosar penal. Un astfel de caz s-a întâmplat în Brăila.

Un şofer a fost reclamat la 112 de un alt şofer că l-a înjurat şi a fost agresiv. Când au mers în zonă, poliţiştii au descoperit că bărbatul agresiv nu avea permis de conducere. Incidentul s-a produs pe o stradă din oraşul Brăila şi a fost anunţat la 112 de un şofer care a fost ţinta agresiunii verbale.

Echipajul de Poliţie care a răspuns apelului la numărul unic de urgenţă l-a descoperit pe şoferul reclamat şi a constatat că acesta nu are permis de conducere.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au fost sesizaţi de către un şofer, în vârstă de 52 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că se află într-un conflict verbal cu un alt participant la trafic, pe Aleea Ştiinţei din municipiu. Poliţiştii au procedat la perierea zonei, iar pe Aleea Culturii au depistat autoturismul ce ar fi fost condus de persoana bănuită că i-ar fi adresat injurii apelantului şi l-ar fi ameninţat. În imediata apropiere a fost identificat şi şoferul acestuia, un bărbat în vârstă de 30 de ani din Brăila. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul bănuit de comiterea faptei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi recoltarea unor probe biologice de sânge”, a anunţat IPJ Brăila.

Bărbatul de 30 de ani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus un vehicul fără permis şi pentru că a refuzat să facă testul etilotest şi să-i fie prelevate probe biologice. În plus, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1500 de lei, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Pixabay



Comentarii
Inchide