Ce probleme are Dacia Jogger după 1 an de utilizare. Experiența unui proprietar român – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 12 apr. 2023 Știri auto

Un proprietar de Dacia Jogger a povestit experiența pe care a avut-o după un an de la achiziționarea mașinii. Cu ce probleme s-a confruntat?

Dacia Jogger este cel mai spațios model pe care producătorul autohton îl are în ofertă, deocamdată. Este o mașină apreciată pentru spațiul interior foarte mare, mai ales că vorbim de o mașină care are aceeași bază tehnică cu Logan sau Sandero. Jogger este ceva mai mare decât acestea două, oferind spațiu pentru până la șapte ocupanți.

Daniel Anturaju a postat un videoclip pe canalul său de YouTube în care povestește experiența pe care a avut-o pe parcursul primului an de când și-a achiziționat Dacia Jogger.

Ce probleme are Dacia Jogger după un an și aproape 12.000 de km?

Proprietarul acestui Jogger a achiziționat mașina în februarie 2022, iar acum ne împărtășește experiența trăită după acest prim an. Primul dintre defectele observate, un defect de fabricație din câte se pare, a fost că hayon-ul nu se închidea cum trebuie și nu putea încuia mașina. Cei de la reprezentanță i-ar fi spus că sunt garniturile noi și că se vor mai lăsa în timp, dar putem vedea în continuare un luft în partea din spate.

O altă problemă a fost că, la un moment dat, ecranul sistemului de infotainment a încetat să mai funcționeze, dar după și-a revenit ulterior. Cei de la Dacia i-au spus proprietarului să nu lase mașina în lumina directă a Soarelui, deoarece acest lucru ar putea afecta acel ecran. O altă eroare de moment a fost și una legată de sistemul de frânare automată al mașinii, eroare care a dispărut după ce mașina a fost repornită.

Proprietarul a avut și un mic incident în această perioadă. Un alt șofer a încercat să îl devanseze și i-a zgâriat ornamentul de pe aripa dreaptă din față.

Au apărut zgomote ciudate după schimbul de ulei

Proprietarul mașinii mai spune că a fost să schimbe uleiul la reprezentanță, operațiune în urma căreia motorul a început să scoată niște zgomote metalice, în special la rece. Cei de la reprezentanță i-au spus că uleiul a fost cel potrivit, este la nivel și nu au ce să facă mai mult.

O altă problemă, despre care proprietarul spune că a fost creată tot de personalul de la reprezentanță, se leagă de senzorul de avertizare pentru unghiul mort. Se pare că proprietarul a lovit bara din spate în timp ce își întorcea mașina, iar bara i-a fost schimbată. De atunci, acel martor pentru unghiul mort se aprinde intermitent, chiar și atunci când nu există o altă mașină în unghiul mort.

Per total, acestea au fost problemele raportate de acest proprietar de Dacia Jogger după ce a deținut mașina timp de un an și a parcurs 11.503 de kilometri.

Puteți viziona întregul videoclip aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Daniel Anturaju YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide