Ce reducere primim prin Programul Rabla Plus pentru un Renault Captur cu un preț standard de 122.000 de lei

Autor: Bogdan Bârliga 02 mai 2023 Știri auto

Programul Rabla și Programul Rabla Plus sunt în plină desfășurare și dealerii auto încearcă să convingă cât mai mulți clienți să cumpere o mașină nouă. Dar chiar dacă statul român a mărit prima de casare pentru un autoturism vechi prețurile cerute mai ales pentru modelele electrificate rămân la fel de ridicate.

Pentru cei care nu sunt încă deciși să cumpere un autoturism nou cu sistem de propulsie full electric avem pe piață o serie de oferte pentru mașini echipate cu motorizări plug-in hybrid și hybrid. Cele mai accesibile sunt autoturismele echipate cu sisteme hibrid și printre acestea se numără și Renault Captur E-Tech Full Hybrid 145.

Crossover-ul francez este un model popular în România și Renault are mai multe oferte prin Programul Rabla și Programul Rabla Plus în acest an pentru Captur. Chiar dacă e considerat un vehicul cu un preț rezonabil prețul standard pentru versiunile electrificate începe de la 122.000 lei (aproximativ 24.746 euro la cursul BNR).

Ce reducere obținem prin Programul Rabla Plus pentru un Renault Captur E-Tech Full Hybrid

În acest moment pe site-ul Renault este listată o ofertă pentru Renault Captur E-Tech Full Hybrid 145 cu echiparea Equilibre prin Programul Rabla Plus 2023. Modelul francez dispune de un sistem de propulsie format dintr-un motor pe benzină de 1,6 litri cu patru cilindri asociat cu două unități electrice. Această motorizare oferă în total 143 CP și emisiile CO2 (g/km) sunt cuprinse între 107 și 115. Acest ultim aspect este important pentru că acest model beneficiază și de un ecobonus suplimentar acord pentru mașinile cu un sistem de propulsie ce generează maximum 120 g CO2/km.

Prețul standard pentru Renault Captur E-Tech Full Hybrid 145 cu echiparea Equilibre începe de la 24.400 și în oferta producătorului francez prin Programul Rabla Plus acesta este de 20.000 de euro (100.000 lei). Acest preț a fost obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare și a ecobonusurilor, dar trebuie să ținem cont de faptul că suma a fost calculată la cursul de 5 lei pentru un euro. Renault mai oferă o reducere suplimentară cumulată de 900 de euro pentru acest model. Prețul listat în această ofertă pentru Renault Captur E-Tech Full Hybrid 145 include deja reducerile acordate de statul român: 7000 lei pentru casarea unei mașini vechi, 3000 de lei ecobonus pentru motorizarea hibrid, 1.500 de lei pentru generarea unui maxim de emisii de 120 g CO2/km și 1.500 de lei pentru casarea unei mașini mai vechi de 15 ani.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide