Ce sancțiuni a primit șoferul din Vaslui care a plimbat două tinere pe portierele mașinii?

Autor: ProMotor 10 iul. 2020 Știri auto

Polițiștii din Vaslui le-au identificat pe cele două tinere care s-au dat în spectacol zilele trecute după ce au ieșit pe geamurile unei mașini aflate în trafic. De asemenea, și șoferul a fost identificat și sancționat.

Incidentul s-a petrecut chiar în ziua în care una dintre adolescente sărbătorea împlinirea celor 15 ani. Cele două fete au fost amendate cu 217 lei fiecare. De sancțiune nu a scăpat nici tânărul care a condus autoturismul.

Amendă, reținerea permisului și a certificatului de înmatriculare

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto este un tânăr de 21 de ani. El a primit o amendă de 3.915 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile. De asemenea, i s-a reținut și certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Incidentul a fost surprins de un participant aflat în trafic în seara de 8 iulie. Cele două fete se aflau într-un autoturism Volkswagen, alături de alți tineri. La un moment dat, adolescentele au ieșit în exteriorul mașinii, pe geam, urcându-se pe portiere.

La un moment dat, un alt autoturism iese dintr-o curte și pătrunde pe șosea, pe sensul de mers al Volkswagen-ului, însă adolescentele râd în timp ce mașina lor ocolește mașina care încercă să iasă din curte, scrie Adevarul.ro.

Teribilismul nu are granițe

Un caz asemănător s-a petrecut de curând în SUA. La începutul lunii iulie, un șofer aflat la volanul unui BMW Seria 3 a fost filmat pe autostradă, în timp ce era ieșit pe geamul mașinii. Incidentul a avut loc în apropierea orașului american Washington.

Probabil că bărbatul a activat funcția cruise control a mașinii și a vrut să demonstreze lumii întregi că funcționează. În cazul acelui șofer nu știm care au fost sancțiunile pe care le-a primit, însă mai mult ca sigur polițiștii s-au autosesizat și l-au sancționat pe șoferul teribilist.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Adevarul.ro



Comentarii
Inchide