Două fete au făcut senzaţie în Vaslui. Au ieșit pe gemurile unei mașini aflate în trafic

Autor: ProMotor 09 iul. 2020 Știri auto

Două fete din județul Vaslui au fost filmate în timp ce călătoresc cocoțate pe portierele unei mașini aflat în mișcare. Un șofer aflat în spatele mașinii a filmat întreaga scenă iar acum imaginile au ajuns în atenția polițiștilor de la IPJ Vaslui.

Cele două fete se aflau într-un autoturism Volkswagen, alături de alți tineri. La un moment dat, adolescentele au ieșit în exteriorul mașinii, pe geam, urcându-se pe portiere.

Intră în Galeria Foto

În timp ce se deplasa în acest mod o altă mașină apare în cale. Șoferul din Volkswagen trage de volan și ocolește acea mașină, intrând pentru scurt timp pe sensul opus. Pe acea porțiune de drum sensurile de mers sunt delimitate cu linie întreruptă.

Poliția din Vaslui s-a autosesizat

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui s-au autosesizat după apariția filmulețului în mediul online. Aceștia au precizat că fac cercetări pentru a identifica persoanele aflate în respectivul autoturism, urmând a dispune măsurile legale.

„În urma apariției în spațiul public a unei filmări efectuate pe str. Hușului, din municipiul Vaslui, în care sunt prezentate două persoane care călătoresc pe geamurile unui autoturism înmatriculat în județul Vaslui, vă comunicam faptul că la nivelul conducerii IPJ Vaslui s-a dispus efectuarea de verificări în vederea identificării persoanelor participante și clarificarea situației de fapt”, a precizat Loredana Stavăr, responsabil mass-media din cadrul IPJ Vaslui pentru Adevărul.ro.

Teribilismul nu are granițe

Un caz asemănător s-a petrecut de curând în SUA. La începutul lunii iulie, un șofer aflat la volanul unui BMW Seria 3 a fost filmat pe autostradă, în timp ce era ieșit pe geamul mașinii. Incidentul a avut loc în apropierea orașului american Washington.

Probabil că bărbatul a activat funcția cruise control a mașinii și a vrut să demonstreze lumii întregi că funcționează.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: captură adevarul.ro



Comentarii
Inchide