E tradiție: Ce se întâmplă cu semafoarele din Constanța de Ziua Îndrăgostiților

Autor: ProMotor 13 feb. 2020 Știri auto

Semafoarele din Constanța vor fi modificate special pentru Ziua Îndrăgostiților. Astfel, culoarea roşie a semafoarelor se va aprinde în formă de inimă. Transformarea semafoarelor de Valentine’s Day pe principalul bulevard al oraşului a devenit o tradiţie la malul mării.

„A devenit deja o tradiţie ca în luna februarie, în care îndrăgostiţii sărbătoresc atât Valentine’s Day cât şi Dragobetele, semafoarele din Constanţa să fie în ton cu această perioadă. Astfel, de astăzi Primăria Municipiului Constanţa, prin SC Confort Urban, a montat în locul luminii de culoare roşie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârşitul lunii”, a anunţat joi Primăria Constanţa.

Inimioarele roşii de la semafoare vor fi văzute de şoferii care circulă pe întregul bulevard Tomis, de la intrarea în oraş, până la intersecţia cu bulevardul Ferdinand.

Primăria Constanţei atenţionează şoferii că deşi culoarea roşie a semafoarelor va avea formă de inimă, semnificaţia lor rămâne aceeaşi iar participanţii la trafic trebuie să oprească.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide