Ce surpriză i-au lăsat veverițele sub capotă? A avut nevoie de două zile să curețe totul

Autor: Ionuț Vîlciu 28 aug. 2022 Știri auto

Veverițele sunt foarte pricepute la depozitarea alimentelor pentru perioade lungi de timp. Proprietarul mașinii în cauză s-a ales cu o cămară plină sub capotă.

Spre deosebire de oameni, micile animale nu au capacitatea de a-și construi camere de depozitare, așa că pun și el ce au agonisit pe unde apucă. Astfel, proprietarul acestui Ford Edge s-a ales cu compartimentul motor plin de paie și de conuri de brad.

Este povestea spusă de un mecanic, de pe vremea când lucra în reprezentanță. Într-o zi, proprietarul a adus mașina la reprezentanță. Acestea spunea că a ieșit fum de sub capotă, apoi că motorul s-a oprit. Mașina nu a mai vrut să pornească, în consecință a fost tractată până la service.

Curățarea a durat două zile. Veverițele i-au umplut compartimentul motor

În postarea de pe Reddit a mecanicului, acesta povestește că i-a luat două zile pentru a curăța întreaga lucrare făcută de veverițe. Sub capota Ford-ului Edge erau conuri de brad, ace de pin, paie, dar și ceea ce par a fi ambalaje.

În fotografiile postate de mecanic pe Reddit putem observa că mare majoritate a compartimentului motor este plină de agoniseala veverițelor. Acesta a trebuit să facă toată treaba cu mâinile goale, deoarece aspiratorul din atelier se tot înfunda din cauza cantității mari de mizerie.

O bună parte stătea pe motorul propriu-zis. Acest lucru explică de ce proprietarul s-a confruntat cu acea problemă. Materialele uscate s-au aprins din cauza căldurii degajate de motor. Probabil că și cablajul a avut de suferit, dat fiind faptul că mașina nu a mai pornit.

Ceva asemănător s-a întâmplat în trecut, tot unui american. Atunci omul a găsit sub capota mașinii sale o grămadă de mere depozitate de veverițe. El își lăsase mașina parcată doar pentru patru zile, iar veverițele i-au umplu compartimentul motor cu mere. El a scos atunci undeva la șapte găleți pline cu mere. Pentru toată operațiunea a trebuit să demonteze botul mașinii.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide