Ce surpriză i-au lăsat veverițele sub capotă? A avut nevoie de două zile să curețe totul

Autor: Ionuț Vîlciu acum o lună Știri auto

Veverițele sunt foarte pricepute la depozitarea alimentelor pentru perioade lungi de timp. Proprietarul mașinii în cauză s-a ales cu o cămară plină sub capotă.

Spre deosebire de oameni, micile animale nu au capacitatea de a-și construi camere de depozitare, așa că pun și el ce au agonisit pe unde apucă. Astfel, proprietarul acestui Ford Edge s-a ales cu compartimentul motor plin de paie și de conuri de brad.

Este povestea spusă de un mecanic, de pe vremea când lucra în reprezentanță. Într-o zi, proprietarul a adus mașina la reprezentanță. Acestea spunea că a ieșit fum de sub capotă, apoi că motorul s-a oprit. Mașina nu a mai vrut să pornească, în consecință a fost tractată până la service.

Curățarea a durat două zile. Veverițele i-au umplut compartimentul motor

În postarea de pe Reddit a mecanicului, acesta povestește că i-a luat două zile pentru a curăța întreaga lucrare făcută de veverițe. Sub capota Ford-ului Edge erau conuri de brad, ace de pin, paie, dar și ceea ce par a fi ambalaje.

În fotografiile postate de mecanic pe Reddit putem observa că mare majoritate a compartimentului motor este plină de agoniseala veverițelor. Acesta a trebuit să facă toată treaba cu mâinile goale, deoarece aspiratorul din atelier se tot înfunda din cauza cantității mari de mizerie.

O bună parte stătea pe motorul propriu-zis. Acest lucru explică de ce proprietarul s-a confruntat cu acea problemă. Materialele uscate s-au aprins din cauza căldurii degajate de motor. Probabil că și cablajul a avut de suferit, dat fiind faptul că mașina nu a mai pornit.

Ceva asemănător s-a întâmplat în trecut, tot unui american. Atunci omul a găsit sub capota mașinii sale o grămadă de mere depozitate de veverițe. El își lăsase mașina parcată doar pentru patru zile, iar veverițele i-au umplu compartimentul motor cu mere. El a scos atunci undeva la șapte găleți pline cu mere. Pentru toată operațiunea a trebuit să demonteze botul mașinii.


Sursa foto: Reddit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide