Ce SUV-uri poți cumpăra din Olanda cu mai puțin de 6.000 de euro. Modele ieftine și bine accesorizate

Autor: Ionuț Vîlciu 17 ian. 2023 Știri auto

Autoturismele la mâna a doua continuă să fie căutate de clienți, iar SUV-urile se află în topul preferințelor. Pe lângă mașinile disponibile în România, oamenii se orientează și către importurile second-hand.

Una dintre cele mai populare piețe este cea din Olanda. Am selectat cinci modele SUV de la diferiți producători și din diferite clase. Niciun exemplar prezent pe această listă nu costă mai mult de 6.000 de euro. Fiecare dintre aceste modele poate fi găsit pe platforma OOYYO.

Suzuki Grand Vitara – 5.750 de euro

Deschidem această listă cu un exemplar de Suzuki Grand Vitara din anul 2007. Motorul pe benzină măsoară 2,0 litri și produce 141 CP. Cutia de viteze manuală, iar mașina vine și cu tracțiune integrală cu reductor. Mașina are la bord 203.905 km la bord. Atât la exterior, cât și la interior, mașina arată bine, neavând urme de uzură accentuată.

Citroen C-Crosser – 5.745 de euro

Dacă vi se pare cunoscut, aveți dreptate. Citroen C-Crosser este înrudit cu Mitsubishi Outlander, marea diferență fiind dată de aspectul părții frontale. Exemplarul pe care l-am ales este din 2009 și are 244.648 km. Motorul este unul pe benzină, de 2,4 litri, care produce 170 CP. Cutia de viteze are șase trepte, iar puterea ajunge la toate cele patru roți prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală.

Land Rover Discovery 3 – 5.950 de euro

Land Rover Discovery este unul dintre cele mai cunoscute off-roadere și face parte din segmentul SUV-urilor premium. Poate fi o mașină bună pentru o familie, datorită faptului că este spațioasă, dar poate fi la fel de bine o mașină bună pentru off-road. Motorul de 2,7 litri diesel oferă suficientă putere, iar sistemul de tracțiune integrală conferă capabilități tot-teren superioare. Exemplarul ales este din 2005 și are 399.898 km parcurși, însă se prezintă într-o stare mai mult decât bună pentru anii săi și kilometrajul acumulat.

BMW X3 – 5.900 de euro

Aflat la mijlocul gamei de SUV-uri de la BMW, X3 este un compromis bun între spațiu și dinamică. Exemplarul pe care l-am inclus pe listă este din 2006 și are un motor pe benzină de 2,0 litri, care produce 151 CP. Transmisia este una manuală cu șase trepte, iar mașina beneficiază și de tracțiune integrală. Chiar și după ce a parcurs 225.736 km, acest X3 pare a fi în stare bună.

BMW X1 – 5.949 de euro

Închidem lista noastră cu cel mai mic SUV de la BMW, anume X1. Cel ales de noi este din 2012 și are 188.145 de kilometri parcurși. Motorul măsoară 2.0 litri și produce 184 CP, fiind legat la o cutie manuală cu șase trepte. Nu are tracțiune integrală, dar nu este neapărat o mașină cu valențe off-road. Este un SUV urban, care oferă dotări și materiale bune, dar și siguranța necesară unei mașini moderne.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OOYYO


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide