Cea mai frumoasă Dacia Duster de pe Mobile.de. Cât costă SUV-ul românesc în Germania – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 31 aug. 2023 Știri auto

Un dealer din Germania vinde o Dacia Duster modificată. Mașina a primit o culoare stridentă și jante de mari dimensiuni.

Fără îndoială, Dacia Duster și-a creat o reputație în toată Europa. SUV-ul românesc este foarte apreciat în România și nu numai, fiind unul dintre cele mai bine vândute modele Dacia în Uniunea Europeană. SUV-ul Duster este cunoscut pentru raportul preț-calitate, dar și pentru capabilitățile bune în teren accidentat. Masa scăzută, garda mare la sol și unghiurile bune de atac și de degajare ajută SUV-ul românesc să performeze bine în teren.

Cu toate acestea, Duster nu este o mașină după care să întorci neapărat capul pe stradă. Are un aspect destul de cuminte, fiind o mașină de buget la urma urmei. Un dealer din Germania a decis să opereze câteva modificări SUV-ului de la Dacia, pentru a-l face mai atractiv, dar merită diferența de preț?

Dacia Duster cu jante de 20 de inch și culoare de supercar

Mașina în cauză este vândută de Carpoint, un dealer Dacia din Germania care se ocupă și de modificarea unor modele pe care le vinde. În acest caz, au luat un Duster și l-au colantat într-o nuanță stridentă de galben, care aduce aminte de culori disponibile pe supercar-uri precum Lamborghini. Nuanța stridentă scoate nu poate trece neremarcată, iar accente negre accentuează și mai tare culoarea vibrantă a caroseriei.

Pe lângă colantul galben, mașina a primit jante cu diametrul de 20 de inch, finisate cu negru lucios, o bară frontală de protecție și praguri laterale, ceea ce conferă mașinii un aspect mai robust. De asemenea, cei de la Carpoint au montat un sistem de evacuare cu două terminații finale, cu un aspect mai agresiv.

Chiar și așa, sub capotă nu au fost schimbări, deoarece regăsim același motor de 1,3 litri, pe benzină, care produce 150 CP, cel mai puternic motor disponibil pe Duster. În configurația vândută de Carpoint, mașina este echipată cu transmisie manuală și tracțiune integrală. Este o mașină cu zero kilometri, dar este un model fără noua identitate de brand, chiar dacă i-a fost adăugată noua grilă. Cât despre preț, acest exemplar de Duster costă 33.990 de euro, fiind cu circa 10.000 de euro mai scump decât cel mai dotat exemplar nou nouț de la Dacia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide