Renault testează un SUV / crossover pe drumurile din România. Urmează să fie lansat în toamnă – FOTO SPION

Autor: Promotor 30 aug. 2023 Știri auto

Renault pregătește lansarea unui nou SUV urban în toamna acestui an. Noul Kardian va debuta în octombrie și ar putea fi înrudit cu un model Dacia.

Renault a dezvăluit numele pe care îl va purta noul SUV pe care îl va lansa pe piețele internaționale. Pe numele său Kardian, acesta va debuta în data de 25 octombrie 2023. Tot atunci, producătorul francez va anunța și noua sa strategie destinată piețelor internaționale.

Noul SUV de segment B va intra în vânzare mai întâi în America Latină, urmând să fie prezentat în Rio de Janeiro, înainte de a deveni disponibil pe alte piețe. Renault spune că noul Kardian va întruchipa „debutul noii ofensive de produse a mărcii pe piețele din afara Europei”. Renault nu ne oferă prea multe detalii despre noul său SUV urban, dar acesta s-ar putea să ne fie mai familiar decât ne-am putea gândi la prima vedere.

Intră în GALERIA FOTO

Noul Renault Kardian ar putea fi înrudit cu Dacia Sandero

Chiar dacă nu se cunosc prea multe detalii despre noul Kardian, noul model ar putea fi fratele Daciei Sandero Stepway. Acest lucru ar putea face foarte mult sens, deoarece Sandero a fost vândut sub sigla Renault și în trecut, inclusiv pe piețele din America Latină.

Odată cu anunțarea numelui noului model, Renault a oferit și un teaser. Clipul postat de producătorul francez oferă o scurtă privire asupra stopurilor, a hayon-ului și a spoilerului de pe plafon. În plus, putem observa că forma montantului C seamănă izbitor cu cea a lui Sandero.

Recent, am putut vedea câteva poze spion postate pe un grup de Facebook care înfățișează un model cu silueta unui Sandero, dar cu câteva elemente de design diferite. Acesta ar putea fi noul Renault Kardian, model care a fost surprins camuflat, fiind testat alături de noua generație Dacia Duster în zona Câmpulung Muscel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault / Carspotting Facebook



Comentarii
Inchide