Dacia Duster Extreme: Ce primești pe cel mai dotat Duster din istorie – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 iul. 2023 Știri auto

Dacia Duster Extreme este cel mai bine echipat Duster de până acum. Cât costă în România și ce primești de la cel mai dotat Duster?

Dacia Duster este una dintre cele mai apreciate mașini în România, dar și la nivel european, grație raportului calitate-preț bun. Cea de-a doua generație a SUV-ului românesc urmează să fie înlocuită de un nou model, dar până atunci ne îndreptăm atenția către versiunea Extreme a actualei generații de Duster.

Dacia Duster Extreme este cea mai bine echipată versiune a SUV-ului pe care o poți cumpăra acum. Duster Extreme se bucură de elemente de design care să o diferențieze de restul gamei. La fel ca Spring Extreme și restul modelelor care se bucură de acest tratament, Dacia Duster primește accente în culoarea Copper Brown, jante din aliaj finisate cu negru lucios, dar și diferite elemente care imită o hartă topografică.

Dacia Duster Extreme oferă multe ornamente arămii și o nouă tapițerie pentru interior

La interior, Dacia Duster Extreme construiește pe baza noilor modele ce se bucură de sigla actualizată de la Dacia. Astfel, în diferite zone avea ornamente arămii, care mai animează puțin interiorul gri, dar și o nouă tapițerie pentru scaune și inserțiile fețelor de uși. Aceasta este disponibilă doar pe echipările Extreme ale lui Duster, Jogger și Sandero.

Dacia numește acest material Micro Cloud și spune că ar fi mai rezistent, ba chiar rezistent la apă și alte lichide. De asemenea, există și logo-ul Dacia embosat în spătarele scaunelor.

Duster Extreme oferă toate opțiunile pe care le poți lua pe un Duster, astfel că mașina este dotată cu keyless entry, camere 360, senzori de parcare, navigație, conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay, climatizare automată sau monitorizare a unghiului mort.

O versiune ca cea testată de noi, echipată cu motorul de 1,3 litri de 150 CP și tracțiune integrală, are un preț de listă de 25.360 de euro cu TVA inclus.

VIDEO

Video: Luci Popa

Text: Ionuț Vîlciu

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide