Cum arată și cât costă cea mai ieftină Dacia Logan care se vinde acum pe Autovit

Autor: ProMotor 02 feb. 2021 Știri auto

Majoritatea celor care abia au obținut permisul auto își doresc o mașină pe care ”să-și facă mâna”, cum se spune în popor, iar o Dacia Logan veche, sub o mie de euro, poate fi alegerea ideală. Iată cum arată și cât costă cea mai ieftină Dacia Logan care se vinde acum pe Autovit.

Site-urile de comerț auto cu mașini folosite sunt pline de oferte, unele dintre ele pornesc chiar de la 850 de euro (aproximativ 4.200 de lei), cum este cazul acestui Logan fabricat în anul 2008. Avantajul incontestabil ar fi că este dotat și cu instalație GPL, ceea ce face ca plimbările cu această mașină să fie foarte ieftine.

Cea mai ieftină Dacia Logan costă 850 de euro pe Autovit

Dezavantajul major ar fi că mașina are un kilometraj foarte mare: 500.000 de km. Nu știm foarte multe detalii despre cum a fost întreținută, dacă reviziile au fost făcute la timp, dacă au fost schimbate piese esențiale, dacă a trecut prin accidente, sau dacă a fost folosită ca taxi, dar din punct de vedere vizual acest Logan arată decent pentru o mașină fabricată în urmă cu 13 ani. Farurile sunt cam mătuite dar asta se poate rezolva cu un polish.

Dacă, să zicem, în decursul acestor ani au fost înlocuite piese cu unele originale, iar schimburile s-au făcut la timp, probabil că mașina nu va avea nicio problemă. De asemenea, oricine cumpăra o mașină veche să aibă grijă la petele de rugină.

Intră în GALERIA FOTO

Cum arată și cât costa cea mai ieftină Dacia Logan care se vinde acum pe Autovit
Cum arată și cât costa cea mai ieftină Dacia Logan care se vinde acum pe Autovit

Dacia Logan de 13 ani nu este o mașină ”de figuri”

Ceea ce vedem în imagini clar nu este mașină ”de fițe”, și nu este mașină de drum lung, este pur și simplu o mașină ieftină cu care să îți faci treaba. În acest moment nu are nimic WOW pe ea, și nici la lansare nu credem că Dacia a vrut să o vândă că pe o mașină inovatoare. Este pur și simplu ”mașină poporului român”.

O Dacia veche nu este mașină ”de figuri”. La 850 de euro este o mașină care ține cu portofelul tău, și te ține cu bani în buzunar. Bine întreținută, te poate duce din puntul A în punctul B fără probleme.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro



Comentarii
Inchide