Cea mai ieftină rulotă se vinde pe Autovit. Poate fi tractată și cu permis auto cat. B

Autor: Ionuț Vîlciu 03 aug. 2022 Știri auto

Cea mai ieftină rulotă de pe Autovit costă doar 2000 de euro și poate fi tractată și cu permis de conducere categoria B.

Sunt foarte multe moduri în care îți poți petrece vacanța. Este un subiect în plină desfășurare, mai ales că încă ne aflăm în sezonul estival. Unii dintre noi preferă cazările la hotel, alții aleg varianta unui Airbnb. Există și oameni care aleg să ia cu ei o parte din casa lor. Această fărâmă a locuinței se transpune într-o rulotă. Există din ce în ce mai mulți oameni care aleg să își petreacă vacanța utilizând o astfel de rulotă, fiind un mod inedit și, de ce nu, mai ieftin decât unele cazări.

Acestea au luat de-a lungul timpului diferite forme și au venit în diferite mărimi. De la clasicele rulote argintii din America, la simplele rulote albe din Europa. Mai avem și varianta autorulotelor care, în unele cazuri, sunt mai luxoase decât unele imobile. Așa am putut vedea un Freightliner Coronado transformat într-o autocaravană. Acel colos care însuma peste 20 de metri cu tot cu remorcă ajungea să coste peste 400.000 de dolari. Noi ne vom concentra atenția asupra unei variante mai accesibili din toate punctele de vedere.

Intră în GALERIA FOTO

Cea mai ieftină rulotă se vinde pe Autovit cu doar 2000 de euro (9999 de lei, mai exact)

Pe Autovit am găsit o rulotă care poate fi tractată și cu un permis de categorie B. Rulota în cauză este un Chateau. Aceasta are dimensiuni mici și doar 750 de kilograme, deci se încadrează în cerințele categoriei B, atunci când vine vorba de abilitatea de a tracta remorci. În anunț se specifică faptul că este utilată cu frigider, aragaz, dar și cu baie. Rulota are două locuri de dormit și vine și cu un pavilion 3/4.

Rulota găsită de noi poate fi achiziționată cu suma de 9.999 de lei. Este un model simplu, din anul 1980 și probabil va fi apreciat de entuziaștii ieșirilor la camping.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide