Cât costă cea mai ieftină Skoda Octavia și ce dotări are?

Autor: David Andrei 29 iun. 2020 Știri auto

Cel mai bine vândut model de import din România, Skoda Octavia, rămâne o mașină atractivă și când vine vorba de noua generație. Versiunea entry level costă aproape 22.300 de euro. Dar ce dotări are?

GALERIE FOTO

Skoda Octavia este cel mai popular model al cehilor. Peste șapte milioane de clienți au comandat una la nivel global. Noua generație mizează pe popularitatea generațiilor anterioare, dar și pe prețuri și dotări interesante.

Astfel, cea mai accesibilă Skoda Octavia le scoate clienților din cont 22.273 de euro și 23 de cenți. Este suma trecută în contul sedanului cu echipare de bază Ambition. Această versiune este pusă în mișcare de un motor pe benzină de 1,5 litri TSI, care dezvoltă 150 de cai putere. Motorul este cuplat la o transmisie manuală cu șase trepte și vine cu tracțiune față.

Ce dotări are Skoda Octavia în cea mai ieftină versiune?

Skoda Octavia entry-level este o mașină cu echipare foarte generoasă. Dezvăluită în toamna anului trecut, mașina are jante din aliaj Twister Aero de 16 inci, oglinzi electrice și încălzite și patru geamuri electrice. Mașina are faruri și stopuri Basic LED și sistem de pornire a motorului fără cheie KESSY Go.

Cei care călătoresc la bordul unei Octavia beneficiază de aer condiționat automat pe două zone, scaunele sunt îmbrăcate în stofă Onyx, iar cei care iau loc în față au parte de funcție de încălzire. Șoferul primește un volan multifuncțional îmbrăcat în piele.

Pe lista de dotări se află și frâna de parcare electronică, funcția de menținere a benzii de circulație și sistem de asistență la plecare din rampă.

Funcțiile limuzinei produsă de cehi pot fi controlate prin intermediul ecranului tactil de 8 inci.

În versiune de bază, cea mai ieftină Skoda Octavia vine cu vopseaua exterioară Energy Blue. Cine vrea vopsea metalizată plătește în plus 446,25 de euro. Vopseaua metalizată specială (Crystal Black sau Velvet Red) costă 741,37 de euro.

În preț intră și garanția extinsă pe 4 ani sau în limita a 120.000 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide