Cea mai spectaculoasă Dacia Duster vine din Germania. Cum arată SUV-ul românesc modificat – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 nov. 2022 Știri auto

Dacia Duster a primit o serie de modificări de la un tuner din Germania. SUV-ul românesc are jante de mari dimensiuni și multe accesorii.

Dacia Duster este un SUV de succes, care se bucură de atenție în toată Europa, nu doar în România. SUV-ul românesc, ajuns la a doua generație, a trecut deja printr-un facelift.

Ne sunt familiare noile faruri cu semnătura LED specifică modelelor Dacia sau stopurile redesenate. Sunt deja dotări de bun simț pentru o mașină fabricată în 2022. Cumva chiar pe asta se axează Duster, pe bun simț. Este o mașină practică, care oferă lucrurile dorite de clienți, dar care nu costă foarte mult.

Cu toate acestea, o companie din Germania a considerat că se poate mai bine.

Cum arată Dacia Duster după o sesiune de tuning?

Am putea spune că, în continuare, nu arată foarte ostentativ. Compania Carpoint este unul dintre cei mai importanți dealeri Dacia din Germania. De asemenea, ei au adus și câteva modificări lui Duster.

Într-un material video postat pe canalul lor oficial de YouTube, ei prezintă două modele Duster modificate. În clipul postat de Carpoint putem vedea două exemplare, unul vopsit într-o nuanță de portocaliu intens și are ornamente cromate. Cealaltă are o temă all black, cu o caroserie vopsită cu negru mat. De asemenea, și restul accesoriilor sunt finisate tot cu negru, inclusiv roțile.

Printre restul accesoriilor se numără un bullbar, praguri laterale, o antenă de tip „aripioară de rechin”, dar și o protecție din plastic pentru capotă. Ambele mașini au un colant special pe care scrie Duster. La interior putem observa protecții pentru praguri, care sunt inscripționate cu textul Carpoint.

O astfel de mașină nu este chiar atât de ieftină. Spre exemplu, am putut vedea în trecut exemplare care se vindeau cu sume de peste 30.000 de euro. Toate modificările costă, iar asta se reflectă în prețul de vânzare al mașinii.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carpoint


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide