Dacia Duster modificată în Germania. Cât costă SUV-ul românesc

Autor: Ionuț Vîlciu 15 aug. 2022 Știri auto

Un exemplar inedit de Dacia Duster se vinde în Germania. SUV-ul autohton este bine echipat și vine cu dotări adiționale unui model standard.

Dacia vinde bine în toată Europa. Prețurile accesibile și practicabilitatea modelelor le fac să fie dorite printre cumpărătorii europeni. Dacia Duster a fost o lovitură câștigătoare încă de la lansare. SUV-ul compact se vinde în număr mare prin mai toate piețele. De asemenea, a dezvoltat și o bază solidă de fani. Fie că oamenii merg în teren cu ele sau la viteză maximă, SUV-ul românesc pare că se descurcă în toate ipostazele.

O companie de tuning din Germania, pe numele ei Carpoint, se ocupă de modificarea modelelor Duster. Carpoint este, de asemenea, și cel mai mare importator Dacia de pe teritoriul Germaniei. Dealer-ul german are acum la vânzare un exemplar de Duster căruia i-a oferit tratamentul său specific.  Prețul acestuia se ridică la suma de 31,490 de euro. Mașina a primit mai multe modificări menite să o facă mai atractivă.

Ce primești de la o Dacia Duster de peste 30,000 de euro?

În primul rând, Dusterul în cauză este varianta Prestige, așa că vorbim despre o versiune bine echipată. Mașina este un model echipat cu motorul de 1,3 litri turbo și 150 de cai putere. De asemenea, are și tracțiune integrală. Cutia de viteze este una manuală în șase trepte.

La exterior, mașina este vopsită în Arizona Orange. Printre modificările estetice aduse de Carpoint se numără: jante din aliaj de 19 inch vopsite în argintiu, planșe laterale, bandouri de ușă negre, deflector pentru capotă, bare de protecție față-spat, aripi evazate antenă rechin, etichete laterale Carpoint Edition, praguri din oțel inoxidabil Carpoint Edition. Pe lângă acestea, mașina are acum și o evacuare cu două ieșiri, iar garda la sol a fost coborâtă.

Din punct de vedere echipament de fabrică, această Dacia Duster vine dotată cu senzori de parcare, navigație, pilot automat, cameră de marșarier, climă, scaune încălzite, oglinzi încălzite și patru geamuri electrice.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide