Cea mai tunată mașină a momentului, în România: „La un moment dat aveam curtea plină” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 25 apr. 2023 Știri auto
Cea mai tunată mașină a momentului, în România: „La un moment dat aveam curtea plină” – VIDEO

Care este cea mai populară mașină printre pasionații de tuning din România? Răspunsul îl aflăm de la Andrei Enescu care spune că „avea curtea plină” cu acest model Porsche.

„Podcast cu Prioritate” a ajuns la ediția cu numărul șase, iar invitatul nostru a fost Andrei Enescu de la Racebox România. Firma pe care o conduce este specializată în modificarea mașinilor și oferă o gamă largă de servicii, de la modificări vizuale pentru mașină, la modificări pentru motor, evacuare, și orice mai solicită clienții care nu se mulțumesc cu mașina lor în forma stock.

Tendințele s-au tot schimbat de-a lungul timpului, iar piața și-a mutat atenția către diferite mașini. Este ceva normal și se întâmplă în orice segment, nu doar în cel al mașinilor puternice.

Andrei Enescu spune că cea mai „hot” mașină a momentului, cea mai râvnită mașină de clienții lui este Porsche 911 Turbo S: „Turbo S. Este o nebunie totală pe Turbo S. La un moment dat aveam curtea plină de Turbo S-uri”.

Care este cea mai tunată mașină din România?

Andrei spune că, în ciuda performanțelor foarte bune de care dă dovadă această mașină, model pe care îl denumește „perfect”, lumea nu era foarte atrasă de el din cauza aspectului, pentru că „nu arată de banii ăia”.

După ce oamenii au văzut cât de mult se poate schimba aspectul mașinii cu ajutorul unor pachete estetice de la diferiți producători specializați. Aspectul mai agresiv care poate fi obținut cu ajutorul acestor kit-uri de design și a jantelor cu design agresiv. După ce oamenii au condus o asemenea mașină, s-au îndrăgostit de Porsche 911 Turbo S și au ajuns să cumpere unul.

De asemenea, Andrei spune că i se pare că este chiar mai ușor să modifici un 911 Turbo S de nouă generație decât un model mai vechi datorită ușurinței cu care se pot monta pachetele de modificări pe noul model, iar plusurile de performanță sunt substanțiale.

Mai multe informații despre mașini modificate puteți afla podcastul integral.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide