Cum arată ceasul care costă peste jumătate de milion de euro? Este inspirat de Bugatti Chiron Super Sport 300+

Autor: Elena Luchian 17 iun. 2020 Știri auto

Un ceas dedicat seriei ultra-limitate Bugatti Chiron Super Sport 300+ costă peste jumătate de milion de dolari. Ceasul va fi fabricat în doar 18 unități.

GALERIE FOTO

Ceasul este produs de compania Jacob & Co și îi este dedicat unei ediții speciale, Bugatti Chiron Super Sport 300+, inspirat de versiunea care a rulat cu o viteză record de 490,484 km/h, în luna august a anului trecut. Recordul a fost înregistrat pe circuitul Ehra-Lessien din Germania. Doar 30 de unități ale acestei ediții speciale vor fi construite.

Ce face ceasul inspirat de Bugatti Chiron Super Sport 300+ să fie atât de special?

Ceasul, care poartă denumirea Twin Turbo Furious Bugatti 300+, face parte din colecția de top Grand Complication Masterpieces.

Clienții vor putea alege una dintre cele două versiuni care vor fi disponibile. Este vorba despre una realizată din titan și fibră de carbon și alta construită din aur roz de 18 karate și fibră de carbon. Cadrul asimetric și mecanismul extrem de complicat, cele 832 de piese folosite, 88 dintre acestea alcătuind doar carcasa, îl fac să fie atât de special.

Materiale și culori utilizate în construcția hypercar-ului au fost alese și pentru procesul de fabricare a ceasului.

Doar 18 norocoși vor putea comanda un astfel de ceas, iar deținerea unei astfel de piese nu este condiționată de deținerea unui model al producătorului francez de hypercar-uri. Fiecare ceas va costa 580.000 de dolari, echivalentul a aproximativ 515.000 de euro.

Bugatti Chiron Super Sport 300+ în cifre

Hypercar-ul Bugatti Chiron Super Sport 300+ este pus în mișcare de un motor W16 quad-turbo de 8.0 litri, care dezvoltă 1.600 de cai putere, cu 100 mai mult decât un Chiron obișnuit.

De 2,4 secunde are nevoie pentru a ajunge de la 0 la 100 km/h, iar viteza sa este limitată electronic la 440 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide