Un Bugatti Chiron a stabilit un record de viteză, atingând 490 km/h – VIDEO

Autor: Marius Vișan 03 sept. 2019 Știri auto

Câştigătorul Le Mans şi şoferul de teste Bugatti, Andy Wallace, au atins viteza maximă de exact 490.484 km / h (304.773 mph), pe 2 august 2019, pe pista de probă de la Ehra-Lessien din Saxonia Inferioară. 

„O viteză incredibilă. Este de neconceput că o maşină ar fi capabilă de acest lucru. Dar Chiron a fost bine pregătit şi m-am simţit foarte în siguranţă – chiar şi în aceste intervale de viteză mare ”, spune Andy Wallace.

„Chiron a rulat perfect, iar pista şi condiţiile meteorologice au fost ideale. Întreaga echipă a făcut o treabă fantastică ”, spune Wallace, încântat de realizare.

VIDEO

Citeşte şi

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge – VIDEO

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion – GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide