Cel mai bine ascuns secret din Tokyo: o colecţie de Lamborghini unice – FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Știri auto

 


În urmă cu câteva zile Gordon Cheng, un utilizator al platformei YouTube.com, a încărcat un clip video care ne arată probabil cea mai mare colecţie de Lamborghini-uri tunate pe care am avut ocazia să o vedem. Conform site-ului Jalopnik.com imaginile au fost făcute într-o parcare din Tokyo. 

Cheng numeşte stilul în care aceste maşini au fost tunate „stilul Bosozoku”. Aceste automobile au beneficiat de un tuning sălbatic şi rebel folosit acum ceva vreme de bandele Yakuza. Dar între timp termenul a evoluat, iar acum acesta descrie practic orice masina de lux personalizată într-un stil rebel. 

Cei care iubesc maşinile în forma lor pură, aşa cum au ieşit ele de pe porţile fabricii, nu ar trebui să se uite la clipul video de mai jos. Există aici unele exemplare pe care doar pasionaţii de tuning le-ar aprecia. 

GALERIE FOTO
Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide