Cel mai nou Bugatti dezvoltă sub un cal-putere și atinge 30 km/h!

Autor: Mihai Morcovescu 16 ian. 2022 Știri auto

Marca franceză Bugatti este recunoscută pentru hypercar-urile sale exclusiviste, foarte puternice și foarte scumpe. De aceea, producătorul din Molsheim a surprins în momentul în care a dezvăluit în cadrul CES 2022 de la Las Vegas o trotinetă electrică.

Trotineta are un design simplu și curat, care se bazează pe linii și culori specifice limbajului modern de design al producătorului din Hexagon. Dacă vrei un scuter electric în nuanța de albastru Bugatti, atunci această trotinetă este exact ceea ce cauți.

Motor electric de 700 W și autonomie de 35 km

Vehiculul electric pe două roți prezentat de Bugatti la show-ul tehnologic din Nevada este disponibil și în nuanțele argintiu și negru sunt. Designul „aerodinamic” folosește un cadru din aliaj din magneziu pentru a menține greutatea la aproximativ 16 kg.

Trotineta beneficiază de roți de 9 inch, care oferă o manevrabilitate excelentă pentru înălțimea ei. Dispune de un motor electric de 700 W care oferă suficientă putere pentru a putea urca o rampă cu un grad de înclinare de până la 15 grade.

Unitatea este asociată unei baterie de 36 V și 10 Ah, care oferă o autonomie de aproximativ 35 de kilometri în condiții normale de utilizare. Acumulatorul este detașabil și poate fi reîncărcat de la o priză standard de perete în aproximativ 4 ore. Trotineta este dotată cu un display digital pe care sunt afișate autonomia bateriei și viteza de deplasare.

Trotineta dispune de lumini de semnalizare, iar platforma este iluminată cu LED-uri albe. La partea din spate se găsește un mini proiector care proiectează pe sol celebra monogramă „EB”. Acestea sunt inițialele fondatorului mărcii franceze, Ettore Bugatti. Trotineta este capabilă să transporte adulți cu o greutate corporală de de până la 110 kg.

Performanțele sunt „demne” de un Bugatti. Există trei moduri de condus: Economy, City și Sport. Odată activate, acestea oferă o viteză maximă de 15 km/h, 20 km/h și 35 km/h. Clienții vor avea la dispoziție o funcție de control al vitezei de croazieră. Trotineta are un sistem de frânare dublu cu ABS electronic pe roata din spate..

Trotineta a fost construită în colaborare cu Bytech, o companie americană care se descrie drept „un trendsetter activ în industria accesoriilor mobile”. Compania newyorkeză comercializează de la suporturi pentru telefoanele mobile până la boxe Bluetooth. Practic, trotineta electrică realizată cu Bugatti reprezintă o nouă provocare pentru cei de la Bytech.

Sursa: Motor1

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Bugatti


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide