Care este, de fapt, cel mai scump Renault scos la vânzare pe autovit.ro. Costă 33.000 de euro

Autor: ProMotor 11 mai 2020 Știri auto

Cel mai scump Renault scos la vânzare pe autovit.ro costă aproape 33.000 de euro și nici măcar nu este nou. Este vorba despre un Renault Espace, care a parcurs aproape 7.000 de kilometri.

GALERIE FOTO

32.998 euro. Este prețul cerut pentru un Renault Espace rulat. Mașina a fost fabricată anul acesta, dar a rulat deja 6.921 kilometri.

Versiunea scoasă la vânzare pe autovit.ro este 200 dCi, pusă în mișcare de un motor diesel de 2.0 litri și 200 de cai putere și 400 Nm, cuplat la o transmisie automată. Monovolumul cu nuanța exterioară gri va fi adus din Germania, scrie în anunț, iar transportul durează aproximativ 7-9 zile lucrătoare.

Ce dotări are cel mai scump Renault de pe autovit.ro?

Este echipat cu jante din aliaj, are acoperiș panoramic, senzori de parcare în față și în spate, navigație, iar în față și-au făcut loc scaune încălzite și geamuri electrice. Pe lista de dotări se află și oglinzi electrice, și volanul multifuncțional.

Mașina are șapte locuri, iar cele două din spate se pot plia pentru a crea un spațiu generos, cu o suprafață perfect plană, pentru obiecte voluminoase.

GALERIE FOTO 

32.998 de euro este prețul exact cerut pe ceea ce este cel mai scump Renault de vânzare pe autovit.ro. Dacă vă întrebați cât costă acest model nou-nouț, trebuie să știți că Espace nu se regăsește în gama de modele Renault comercializată în România.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide