Cele mai ieftine mașini prin Programul Rabla în 2021

Autor: David Andrei 04 mart. 2021 Știri auto

Programul Rabla 2021 se pregătește de start, iar importatorii propun deja prețuri care includ prima de casare. Acestea sunt cele mai ieftine mașini cu subvenția de la stat.

GALERIE FOTO

Toții dealerii se pregătesc de startul noii ediții Rabla după ce bugetul de stat a fost aprobat în Parlament. Programul de anul acesta vine cu o serie de modificări în beneficiul celor care vor o mașină nouă.

Dacia Logan

Așa cum era de așteptat, numărul 1 în top cele mai ieftine mașini prin Programul Rabla în 2021 este noua Dacia Logan. Cu prima de casare, sedanul produs la Mioveni ajunge la 6.990 de euro.

În acest preț, viitorul posesor de Logan nou-nouț va primi versiunea SCe 65 cu motorul de 1.0 litru cu trei cilindri și 65 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Versiunea de bază oferă lumini de zi LED, șase airbag-uri, frânare automată de urgență, dar și funcție de apelare a numărului de urgență în caz de accident.

Dacia Sandero

Dacia Sandero pornește de la 8.800 de euro înainte de a scădea din preț subvenția de la stat, în valoare de 6.500 de lei (aproximativ 1.333 euro). Prin intermediul programului guvernamental, noul Sandero ar ajunge la mai puțin de 7.500 de euro.

Versiunea entry-level vine cu specificații și dotări similare cu cele trecute în contul noului Logan SCe 65 cu echipare Acces.

Modele străine printre cele mai ieftine mașini prin Programul Rabla în 2021

Hyundai i10

Și Hyundai România publică lista de prețuri din care scade valoarea primei de casare. Astfel, cel mai accesibil Hyundai, i10, poate fi achiziționat cu 8.585 de euro. Prețul este rezervat versiunii cu motor de 1.0 litru cu 67 de cai putere, transmisie manuală cu cinci trepte și echipare Comfort. Acesta nu include doar subvenția de la stat, ci și reducerile consistente oferite de Hyundai România.

Versiunea de bază are oglinzi electrice și încălzite, aer condiționat manual, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

Renault Clio

Cel mai accesibil model din portofoliul Renault este Clio. Acesta pornește în România de la 12.400 de euro. Prin Programul Rabla însă, și achiziționat printr-un program de finanțare propus de Renault, Clio pornește de la 10.300 de euro cu TVA inclus.

Este prețul pentru versiunea SCe 65 cu linie de echipare Life. Echipare de bază aduce aer condiționat cu reglaj manual, asistent pentru menținerea benzii de circulație și lumini față și spate Full LED. Lista de dotări include și oglinzile electrice încălzite și funcția de recunoaștere a indicatoarelor rutiere.

Kia Picanto 

Kia oferă Picanto la 10.921 euro, prin Programul Rabla. Este vorba despre versiunea cu motor 1.0 MPi cu 67 de cai putere și transmisie manuală cu cinci trepte.

Versiunea de bază vine cu echiparea Urban. Mașina are astfel un sistem de aer condiționat manual, șase airbag-uri și închidere centralizată.

Citroen C3

Subvenția de la stat va scădea 6.500 de lei și din prețul lui Citroen C3. Astfel, mașina cu echiparea de bază Feel va ajunge undeva în jurul sumei de 11.167 euro.

Luminile de zi LED, geamurile electrice față și aerul condiționat manual sunt oferite standard. Acest preț este rezervat versiunii cu motorul 1.2 PureTech cu 83 de cai putere și transmisie manuală cu cinci trepte.

Două japoneze printre cele mai ieftine mașini prin Programul Rabla 

Toyota Aygo – 9.518 euro

Pentru Aygo de la Toyota, discuțiile încep de la 10.851 de euro înainte de a scădea din preț tichetul Rabla. Subvenția de la stat duce mașina la un preț de pornire de aproximativ 9.518 euro, în funcție de cursul BNR euro-leu.

Este prețul pentru mașina cu motorul de 1.0 litru  cu trei cilindri și 72 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Echiparea x-voice propune aer condiționat manual, geamuri electrice față și șase airbag-uri.

Suzuki Ignis Hybrid

Cu Programul Rabla, Suzuki Ignis Hybrid ajunge în 2021 la aproximativ 10.692 euro. Pentru că este vorba despre un mild hybrid, mașina nu poate fi achiziționată prin Programul Rabla Plus. 83 de cai putere și un cuplu de 107 Nm livrează motorul de 1.2 Dualjet.

Echiparea de bază aduce culoarea Fervent Red, faruri LED și proiectoare de ceață, oglinzi electrice, geamuri electrice în față, asistență la frânare și un kit de iluminare ambientală.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide