Cele mai interesante mașini de jucărie pentru copiii pasionați. Cadourile ideale pentru Ziua Copilului – FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 01 iun. 2023 Știri auto

De Ziua Copilului, am pregătit câteva idei de cadouri cel puțin interesante pentru cei mici. Am adunat câteva dintre cele mai tari jucării pentru copiii pasionați de mașini.

Ziua Copilului este un prilej de bucurie pentru copiii din întreaga lume. Este ziua dedicată lor și, la aceste vârste fragede, pasiunile se alimentează. Unii poate că sunt fascinați de păsări, flori, biologie, literatură, alții poate că vor avea o înclinație către tehnică și, de ce nu, mașini.

Pentru că pasiunea începe de la vârste fragede și pentru că o dată în an sărbătorim Ziua Copilului, am ales 5 astfel de mașini cu baterii disponibile pe eMag, cu care se pot plimba cei mici, poate când vor crește își vor dori una în mărime naturală.

Mercedes-Benz G63 6×6

Primul pe listă este un Mercedes-Benz G63 6×6, o mașinuță alimentată cu baterii, cu care copiii se pot plimba. Am putea spune că este o mașină cu pedale ceva mai avansată. Așa cum îi spune numele, forma este menită să aducă aminte de modelul cu 6 roți construi de Mercedes în urmă cu 10 ani. Nu este nici pe departe la fel de mare sau scumpă precum mașina adevărată, dar are pornire prin cheie, MP3 Player și scaune din piele. Prețul este de 3.015 lei.

Mercedes-Benz Actros

Rămânem deocamdată la steaua în trei colțuri, dar ne mutăm atenția către un camion. Actros este unul dintre cele mai populare camioane din Europa, iar dacă cel mic este pasionat de aceste vehicule de mare tonaj, probabil că i-ar plăcea să aibă chiar și o versiune pe mărimea sa. Astfel, există o mașinuță electrică ce seamănă cu un cap tractor Mercedes Actros și poate fi achiziționată pentru prețul de 3.960 de lei.

Audi RS Q8

Știm că nu doar băieților le plac mașinile și, pentru că am avut două mașini care poate că atrag mai mult băieții decât fetele, includem și un RS Q8, care s-a nimerit să fie vopsit în roz, posibil mult mai atractiv pentru fete. Nu are tocmai cei 600 CP ai mașinii adevărate, dar sigur are un aspect cel puțin la fel de interesant, iar scaunul este îmbrăcat în piele. Prețul cu care se vinde mașinuța este de 1.299 de lei.

Volkswagen Bus

Pentru un plus de aer estival, am selectat și un Volkswagen Bus T1 finisat în două culori, asemenea modelului clasic, făcut celebru de mișcarea culturală hippie. Mașinuța are două locuri, fiind numai bună dacă familia include doi copii, cei mici putându-se bucura împreună de plimbările cu clasicul Bus. Cât despre preț, mașinuța costă 3.082 de lei.

Motocicletă BMW de poliție

Ultima pe lista noastră este o jucărie care va bucura mai tare pe copiii atrași mai mult de motociclete, deoarece am ales un model BMW echipat corespunzător pentru forțele de ordine. Să nu uităm că și Poliția Română are în dotare motociclete BMW. Cine știe, poate printre cei mici se numără câțiva care vor ajunge în postul de polițist. Întreaga distracție va costa 2.082 de lei, dar amintirile sunt neprețuite.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: eMag


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide