Ce a făcut celebrul polițist din Sibiu când un șofer i-a oferit gogoși? E polițistul care curăță lunete în trafic

Autor: acum 2 luni Știri

Celebrul polițist din Sibiu lovește din nou. Viorel Teacă a povestit cum a tras pe dreapta un șofer care depășise viteza legală. Acesta i-a făcut o propunere: gogoși la schimb pentru un avertisment.

GALERIE FOTO

Celebrul polițist din Sibiu, Viorel Teacă, a tras pe dreapta un șofer care circula în oraș cu viteza de 60 km/h, deci la 1 km/h distanță de o amendă. Acesta era convins că va fi nevoit să plătească, așa că le-a propus polițiștilor… un schimb.

“V-aș da două gogoși dacă mi-ați da un avertisment!”, le-a spus șoferul.

Reacția lui Viorel Teacă a fost una amuzantă. Polițistul din Sibiu a relatat întâmplarea pe contul său de TikTok. “Auzi! Noi suntem poliția americană să ne placă gogoșile? Un avertisment se câștigă așa ușor? Oricum, ideea e că s-a întâmplat chiar acolo și a venit cu tupeu la noi”, povestește polițistul. În timp ce indică locul incidentului, în cadru apare mâna sa care ține… o gogoașă.

Clipul a atras peste 95.000 de reacții și a fost vizualizat de peste 700.000 de persoane. “De ce nu sunt toți polițiștii la fel ca tine?” “Ești cel mai tare polițist!”, i-au scris cei care au văzut imaginile.

Celebrul polițist din Sibiu a devenit vedetă după ce a curățat luneta unui șofer în trafic

Agentul șef principal Viorel Teacă s-a mutat la Sibiu în toamna anului trecut și a devenit vedetă acolo în scurt timp. Actele de caritate și postările amuzante sunt cele care i-au atras celebritatea.

În această iarnă, polițistul și colegul său au participat la o bătaie cu bulgări pe o stradă din Sibiu, alături de o familie. Câteva zile mai târziu, polițistul a fost filmat cum s-a dat jos din autospecială și a curățat luneta șoferului aflat în fața sa la semafor. Omul legii este convins că ajută mai mult dacă încearcă să prevină incidente neplăcute în loc să sancționeze.

 

 

@norristk7♬ sunet original – Norris tkComentarii
Inchide