Chinezii au lansat o mașină nouă, hibridă, cu un look specific anilor ’50 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 4 săptămâni Știri

Producătorii auto chinezi au abilitatea de a „împrumuta” modele de la companii importante, însă de obicei copiile vizau vehicule noi.

Nu este cazul lui SS Dolphin de la Songsan Motors, care este o clonă a lui Corvette C1 din 1958. Compania nici măcar nu încearcă să ascundă acest lucru, deoarece site-ul lor prezintă vedete precum Brad Pitt, Tom Cruise și George Clooney la volanul mașinii sport clasice americane.

Având în vedere că SS Dolphin este o replică modernă, ea are patru faruri circulare cu LED și o grilă cromată inspirată de Corvette. Modelul are, de asemenea, un parbriz încadrat într-o bandă cromată și o caroserie care amintește vag de C1. Partea din spate este o copie exactă, iar cea mai mare diferență este logo-ul SS Dolphin în loc Corvette.

Songsan SS Dolphin costă aproximativ 74.200 de EURO

În ceea ce privește dimensiunea, modelul măsoară 4.800 mm lungime, 1.850 mm lățime și 1.390 mm înălțime. Acest lucru îl face mai lung cu 300 mm și mai înalt cu 94 mm decât originalul.

În timp ce exteriorul se aseamănă cu al unui Corvette clasic, cabina îmbină stilul vechi cu tehnologia modernă. Detaliile sunt limitate, dar putem vedea un grup de instrumente digitale și un sistem de infotainment „plutitor”. Detaliile includ finisaje din lemn, accente metalice și volan cu fund plat.

De pe site aflăm că SS Dolphin este un hibrid plug-in care are un motor turbo de 1,5 litri și un motor electric. Pachetul de baterii de 16 kWh permite mașinii să parcurgă 90-100 km numai cu energie electrică. Modelul poate accelera, de asemenea, de la 0 la 100 km / h în 4,9 secunde.

Prețurile pentru acest model se învârt în jurul sumei de 74.246 de EURO, scrie Carscoops.com

Intră în Galeria Foto

 


Sursa foto: Carscoops.com


Comentarii
Inchide