Cum au construit chinezii un pod în jurul casei unei femei care a refuzat să se mute?

Autor: David Andrei 07 aug. 2020 Știri auto

Un pod de autostradă a fost construit în jurul unei case. Chinezii au recurs la această soluție după ce o femeie a refuzat să se mute. “Nu mi s-a oferit nicio soluție bună”, spune aceasta. Autoritățile sunt însă, de altă părere.

GALERIE FOTO

O casă de mici dimensiuni din Guangzhou este acum înconjurată de benzile de circulație ale unui pod. Autoritățile chineze au încercat, timp de 10 ani, să o exproprieze pe cea care locuiește acolo. Nici reprezentanții dezvoltatorului nu au avut mai mult succes pe parcursul ultimului deceniu. Femeia, pe nume Ling, a refuzat orice propunere. Astfel, constructorul nu a avut de ales. A fost nevoit să construiască podul în jurul locuinței.

“Nu mi s-a oferit o locuință într-o locație bună”, a justificat aceasta alegerea de a rămâne… în mijlocul traficului. Autoritățile susțin că i s-au oferit mai multe variante, dar și o compensație financiară.

Femeia din casa de sub pod spune că are liniște acolo

Din păcate pentru proprietară și familia sa, singura panoramă de care se pot bucura este reprezentată de betonul construcției din beton a podului Haizhuyong. Dar se pare că acest lucru nu o deranjează deloc!

“Voi credeți că nu e un loc în care să poți trăi. Dar eu simt că aici este liniște, am libertate, e plăcut și e confortabil”, este declarația surprinzătoare a femeii. Ling este singura dintre cele 47 de persoane fizice și șapte firme care au refuzat să se mute.

Conform televiziunii locale, clădirea ocupă o suprafață de 40 m2. Aceasta găzduiește un apartament care acum este poziționat chiar între cele două sensuri de circulație. Astfel că, 24 din 24 de ore, locatarii apartamentului aud coloana sonoră produsă de vehiculele care circulă pe cele patru benzi.

Autoritățile din China au marcat clădirea în cauză ca fiind în curs de demolare în anul 2010. Zece ani mai târziu, construcția rezistă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Weibo



Comentarii
Inchide