Chris Evans pleacă din echipa Top Gear după un singur sezon

Autor: Mediafax 05 iul. 2016 Știri auto
Chris Evans pleacă din echipa Top Gear după un singur sezon

 


Chris Evans a anunţat că şi-a dat demisia de la emisiunea Top Gear după un singur sezon, într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Twitter, în care spune că „şi-a dat toată silinţa, însă nu a fost de ajuns”, după ce mai mulţi s-au declarat nemulţumiţi de prezentator, relatează BBC, citat de MEDIAFAX.

„Cred că demisia mea e singurul lucru bun pe care pot să-l fac pentru a sluji intereselor show-ului”, a mai precizat Chris Evans în mesajul publicat pe Twitter, în care îşi anunţă demisia din echipa emisiunii Top Gear.

Demisia lui Evans vine în urma scăderii rating-ului emisiunii. Chris Evans s-a alăturat echipei de la Top Gear, după plecare lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May.

Fanii nu au fost foarte încântaţi de noua echipă de prezentatori, în special de Chris Evans şi se pare că nici Matt LeBlanc, vedeta din Friends, nu-l suporta pe Evans şi a ameninţat că va renunţa la show, dacă producătorii nu-l concedieză pe Evans, potrivit Uproxx.com.

Chris Evans a declarat că îşi va onora celelalte angajamente, inclusiv prezentarea emisiunii matinale de la BBC Radio 2. „Pe frecvenţă înainte cu Radio 2, CarFest, Children In Need, 500 Words şi tot ceea ce ne-am putea dori în viitor,”, a mai scris prezentatorul în mesajul publicat pe Twitter.

Într-o declaraţie pentru BBC, acesta a adăugat: „Nu am lucrat niciodată cu o echipă mai implicată şi mai motivată decât echipa cu care am lucrat în ultimele 12 luni. Rămân un mare fan al emisiunii, ca întotdeauna, aşa cum voi rămâne şi în viitor.” Nu se ştie dacă ceilalţi prezentatori se vor întoarce pentru următoarele serii ale emisiunii.

Potrivit Business Magazin, se spunea despre Evans că este tiranic şi că este o persoană foarte dificilă, iar oamenii nu mai vor să lucreze cu el.

LeBlanc este cam singurul din noua echipă Top Gear care a avut lipici la public.

Înainte de acesta, un producător executiv a renunţat la show din cauza comportamentului lui Evans.

Rating-ul emisiunii a scăzut, dar Top Gear este încă un show bun pentru BBC, declară producătorii.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide