Cinci premii pentru divizia Daimler Buses în cadrul Bus World. Care au fost cele mai premiate modele

Autor: Marius Vişan acum 3 ani Știri

Divizia Daimler Buses a obţinut 5 premii la expoziţia internaţională BusWorld desfăşurată în Kortrijk, Belgia, între 20 şi 25 octombrie 2017. Membrii juriului BusWorld au acordat câte două premii autobuzelor Mercedes-Benz Tourismo M şi Citaro hibrid. Autocarul Setra S 516 HD, din categoria ComfortClass, a primit premiul „Autocarul Sustenabil al Anului 2018” din partea juriului internaţional al competiţiei.

Autobuzul Citaro hibrid a câştigat Marele Premiu la categoria Autobuze şi „Premiul pentru Siguranţă” 
Autobuzul Citaro hibrid a obţinut două premii la debutul său în cadrul celei mai mari expoziţii europene de profil – „BusWorld 2017”. Noul vehicul, care, cuplat cu noua direcţie electrohidraulică, şi-a redus consumul de combustibil cu până la 8,5%, a devenit câştigătorul Marelui Premiu la categoria Autobuze şi al Premiului pentru Siguranţă. Daimler Buses oferă tehnologia hibridă ca dotare opţională la nivel internaţional pentru o gamă largă de autobuze cu motorizări convenţionale dedicate transportului urban.

Mercedes-Benz Tourismo M a câştigat premii pentru aspectul şi siguranţa sa Tourismo M este soluţia ideală pentru transportatorii care au nevoie de multe locuri, un portbagaj încăpător şi o eficienţă economică maximă de la un vehicul cu doar două axe. Cu o lungime de 12,9 m, Tourismo oferă cu un rând de locuri în plus faţă de versiunea Tourismo cu lungimea de 12,14 m. În cadrul evenimentului din Kortrijk, Tourismo a obţinut două premii majore, la categoriile “Design” şi “Siguranţă”.

Autocarul din gama Setra ComfortClass impresionează prin sustenabilitate

Setra S 516 HD s-a aflat, de asemenea, printre câştigătorii desemnaţi de „BusWorld”. În opinia juriului internaţional Setra S 516 HD este „Autocarul Sustenabil al Anului” la categoria autocarelor, vehiculul cu două axe devenind noul standardul în materie de autocare dedicate transporturilor lungi. În plus, autocarul din gama Setra ComfortClass a câştigat recent premii pentru sustenabilitate din partea revistei italiene „Autobus”, a revistei germane „Busfahrt” şi a revistei franceze „Mobilité”. În opinia membrilor juriului, sistemul de propulsie Euro VI impresionează prin eficienţa economică remarcabilă şi confortul absolut. Mai mult, vehiculul din gama Setra ComfortClass 500 lansat în 2012 oferă atât şoferilor, cât şi pasagerilor, valori maxime de siguranţă prin intermediul sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie.

Ulrich Bastert, Head of Marketing, Sales and Customer Services în cadrul Daimler Buses, s-a declarat încântat de prezenţa ambelor branduri ale diviziei Daimler în rândul câştigătorilor BusWorld: „Suntem extrem de mândri de recunoaşterea primită din partea experţilor internaţionali în domeniul autobuzelor şi autocarelor, în ceea ce priveşte aspectul, siguranţa şi eficienţa vehiculelor Daimler. Credem că la baza acestor premii se află preocuparea noastră permanentă pentru nevoile consumatorilor şi pentru protejarea mediului înconjurător, în dezvoltarea produselor şi serviciilor Daimler. Din acest motiv, brandurile noastre, impulsionate de onorurile primite în cadrul BusWorld, vor continua să reseteze standardele la nivel de industrie în materie de eficienţă economică şi responsabilitate faţă de mediul înconjurător.”Comentarii
Inchide