Marian Godină a dezvăluit ce salariu are. „Mi-ar fi rușine să ies în stradă!”

Autor: David Andrei 05 ian. 2021 Știri auto

Marian Godină răspunde la întrebarea care i s-a pus de mii de ori. Ce salariu are polițistul care scrie cărți? Colegii săi de la Timișoara și Craiova au ieșit în stradă pentru a protesta după ce au aflat că nu vor primi măriri salariale.

GALERIE FOTO

Marian Godină a făcut dezvăluirea pe blogul său. “Am lut 4.700 de lei luna trecută. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3 dimineața să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat polițistul.

„Am muncit nopți, sâmbete și duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă și nici degeaba. Aș crăpa de rușine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aș gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu și care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a scris Marian Godină.

Polițistul refuză să participe la protestele organizate de colegii săi din Poliție împotriva înghețării salariilor bugetarilor. Primele dintre acestea au avut loc la Craiova și la Timișoara în ultima zi a anului care tocmai a trecut. “Mă întristează și îmi arată că tot stomacul primează în fața principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar foarte hapsân”, i-a sancționat polițistul pe unii dintre colegii săi.

Marian Godină și-a publicat fluturașul de salariu în 2017

În urmă cu trei ani și jumătate, Marian Godină a făcut o dezvăluire similară. În anul 2017, polițistul a arătat fluturașul de salariu pe care era trecută suma de 3.045 de lei.

“Nu am fost niciodată de acord cu replica șoferului oprit în trafic, care spunea Ești plătit din banii mei. Nu am fost de acord pentru că omul spunea asta pentru a-și justifica un fel de drept de a încălca legea”, a subliniat Marian Godină în cel mai recent post pe blogul său.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide