Cine spune că Skoda Octavia este plictisitoare? Acest clip ne demonstrează contrariul – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 20 feb. 2023 Știri auto

Skoda Octavia a fost reimaginată de un designer grafic și arată spectaculos. Compacta a primit modificări estetice majore, care o fac să arate mai agresiv ca oricând.

Skoda Octavia este una dintre cele mai populare mașini compacte de pe piață, fiind foarte populară datorită spațiului interior, a raportului preț-calitate, dar și a practicabilității de care dă dovadă indiferent de formatul caroseriei. Modelul ceh are și o versiune sportivă, cu un motor pe benzină, turbo, care produce 245 CP și 370 Nm cuplu.

Chiar și așa, există oameni care spun că este doar o mașină plictisitoare, care nu inspiră ceva prin design. Este perfect în regulă, fiecare dintre noi are o altă viziune asupra a ceea ce este atractiv, dar conceptul creat de artistul grafic Zephyr Designz ar putea să le schimbe percepția.

Skoda Octavia a fost reimaginată prin ochii unui designer

Un videoclip postat pe canalul de YouTube Zephyr Designz ne prezintă o reinterpretare agresivă a actualei generații de Skoda Octavia. Designerul a creat un pachet exterior agresiv pentru Octavia. Mașina de la care a plecat pare că este o Octavia RS, modelul de performanță.

Mașina a primit aripi evazate, mult mai late decât cele standard, care adăpostesc un set de jante aftermarket de mari dimensiuni, cu anvelope cu talon subțire. Partea frontală păstrează linia originală de design, dar primește prize de aer suplimentare și un splitter generos. Pe lateral, observăm aripile evazate, iar cele din față au și canale de direcționare a aerului. Partea din spate a mașinii a suferit schimbări majore.

Aripile mai late îmbracă zona stopurilor, în timp ce bara a fost redesenată, fiind mai agresivă, cu două evacuări și un stop de ceață asemănător celor folosite pe mașinile de Formula 1. De asemenea, a fost montat și un spoiler de mari dimensiuni.

Nu avem imagini cu interiorul, dar probabil că acesta ar continua tema agresivă regăsită la exterior. Chiar dacă sunt doar niște concepte digitale, nu putem nega faptul că oferă un aspect deosebit mașinii.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Zephyr Designz YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide