Citroen My Ami Buggy s-a vândut în doar 17 minute

Autor: Ionuț Vîlciu 23 iun. 2022 Știri auto

Citroen a lansat în decursul acestei săptămâni o ediție specială a modelului său electric de clasă mică, Ami. Pe numele său complet My Amy Buggy, modelul s-a dovedit a fi un adevărat succes. Cele 50 de unități, toate rezervate pentru piața din Franța, s-au vândut în doar 17 minute și 28 de secunde.

Inițial arătat lumii sub forma unui concept, My Ami Buggy s-a bucurat de un succes instantaneu la debut. Potențialii cumpărători au luat cu asalt site-ul companiei în data de 21 iunie, pentru a pune mâna pe unul dintre cele 50 de modele disponibile la vânzare.

Citroen My Ami Buggy s-a bucurat de un real succes

Conform Citroen, aproximativ 1800 de oameni au dorit să achiziționeze ediția specială a modelului Ami, însă doar 50 au avut ocazia.

Citroen My Ami Buggy se diferențiază de modelul standard prin vopseaua mată de culoare kaki, protecțiile din plastic negru care sunt aplicate de-a lungul caroseriei, dar și printr-un set de jante de culoare aurie.

La interior, Citroen a optat pentru accente de culoare galbenă, pentru un plus de culoare. De asemenea, fiecare exemplar de Citroen My Ami Buggy primește o placă inscripționată cu numărul de producție.

Atunci când vorbim de specificații tehnice, My Ami Buggy moștenește trenul de rulare de la modelul de bază. Acest lucru înseamnă că, în continuare, regăsim un motor electric care produce o putere modestă de doar 8 cai putere și care e alimentat de o baterie cu o capacitate de doar 5,5 kilowați/oră. Autonomia acestui model este de circa 70 de kilometri.

Livrările pentru Citroen My Amy Buggy vor începe la jumătatea lunii august. Potrivit unor indicii date de oficiali ai constructorului francez, putem lua în calcul apariția altor ediții speciale în viitor.

Sursă: Carscoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide