Citroen lansează o ediție ultra-limitată inspirată de My Ami Buggy Concept

Autor: Marius Vișan acum 2 săptămâni Știri auto

La doar câteva luni de la prezentarea conceptului My Ami Buggy Concept, Citroen lansează o ediție ultra-limitată, inspirată de acest concept. Începând cu 21 iunie va fi comercializată online în Franța o serie de doar 50 de unități.

Fiecare client va avea propria sa versiune: interiorul vehiculului va găzdui o plăcuță „My Ami Buggy ULTRA SPECIAL LIMITED EDITION” numerotată de la 1 la 50, care va fi amplasată în partea dreaptă a planșei de bord, semnând individual fiecare exemplar. Odată cu apropierea verii, această versiune exclusivistă a lui Ami va seduce cu siguranță pasionații de escapade pe plajă.

Ediția specială My Ami Buggy beneficiază de elemente specifice versiunilor My Ami Pop și Vibe. Buggy reprezintă spiritul de aventură și plăcerea de a afișa propriul stil în deplină libertate.

Ediție ultra-limitată (doar 50 de unități) inspirată de My Ami Buggy Concept

Primul lucru pe care îl observi este noua culoare de caroserie, kaki, în perfectă armonie cu spiritul naturii și cu această versiune, Buggy, care te invită să ieși și să te bucuri de aer liber. Buggy împrumută de la versiunile Pop și Vibe o serie de dotări: armăturile pentru bara de protecție față și spate, placa frontală și ornamentele pentru faruri, pasajele roților, extensiile de aripi, precum și spoilerul spate, care îi conferă un aspect mai musculos. Accesoriile de protecție colorate în negru îi conferă încredere și amplifică sentimentul de robustețe. Dotările reprezintă semnătura grafică a acestei versiuni și contrastează cu noua schemă de culoare verde.

În plus, ornamentele în nuanță galben strălucitor animă caroseria și conferă modelului My Ami Buggy un aspect luminos și vesel. Pe placa frontală, cele două adâncituri sunt puse în valoare de stickere galbene. Nuanța se regăsește și pe săgețile direcționale lipite pe pasajele roților. Aceste elemente tehnice îndeplinesc o funcție pur decorativă.

My Ami Buggy este echipat cu jante de 14 inci perforate aurii cu capace decorative negre specifice acestei versiuni. În centrul roților se află chevroanele emblematice Citroën. Acest tip de jante cu contrast ridicat se potrivește perfect cu nuanța de caroserie kaki.

My Ami Buggy are o caroserie vopsită în culoarea kaki

Placa frontală poate fi personalizată pentru a permite clienților să își pună și mai mult amprenta pe modelul My Ami Buggy, optând pentru orice mesaj preferat. Pentru protecție a fost concepută o husă Ami, în acord cu tonurile kaki ale lui My Ami Buggy.

O privire mai atentă dezvăluie absența ușilor și un acoperiș care poate fi deschis, pentru a profita la maximum de mediul exterior și a respira aer curat. Tuburile metalice cu balamale înlocuiesc ușile. Acoperișul decapotabil este echipat cu o trapă gri, ce amintește de modelul Mehari sau 2CV.

Acest material de protecție are o bună densitate, poate fi rulat și este impermeabil și tratat UV pentru a proteja șoferul și pasagerul de razele soarelui sau intemperii. Trapa se fixează cu ajutorul unor elemente de prindere. Poate fi rulată cu ușurință și depozitată în spatele scaunelor.

Ca o completare la tușele de galben exterioare, aceeași nuanță se regăsește pe numeroase elemente de la bordul modelului My Ami Buggy. Acestea evidențiază caracterul practic al anumitor accesorii funcționale, cum ar fi cele trei spații de depozitare de pe planșa de bord, cârligul pentru genți și curelele pentru deschiderea ușilor.

Scaunele îmbrăcate cu un material tehnic acoperit cu negru, evidențiată de cusături galbene, invită ocupanții să ia loc la bord. Covorașele prezintă detalii galbene pe cusături și ornamentele interioare duble.

 


Sursa foto: Citroen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide