Clientul unui hotel a intrat în hol cu mașina sa, un Audi A5 decapotabil – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 14 ian. 2023 Știri auto

Un client furios al unui hotel a dat buzna în lobby cu mașina sa, un Audi A5.

Un client furios al unui hotel din Shanghai și-a pierdut cumpătul în dimineața zilei de 10 ianuarie, când a făcut un gest necugetat, trecând cu mașina sa, un Audi A5 decapotabil, prin ușa batantă din holul hotelului, ajungând cu automobilul în interior, scrie Carscoops.com, citând postul CNA.

Totul ar fi pornit de la un laptop care îi dispăruse bărbatului furios. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

Martorii incidentului din holul hotelului au distribuit imaginile video pe rețelele de socializare

Mai multe imagini video postate pe rețelele de socializare l-au arătat pe bărbat în timp ce intră cu mașina sa albă prin ușile și geamurile de sticlă din holul hotelului, distrugând totul în calea sa.

Acesta s-a plimbat apoi cu mașina prin holul hotelului, sub privirile altor clienți și ale personalului. Pe o filmare, o persoană poate fi auzită cum exclamă: „a înnebunit!”

Poliția locală a transmis că incidentul a avut loc marți (10 ianuarie), în cursul dimineții și că șoferul era un bărbat de 28 de ani, pe nume Chen, care a intrat într-o dispută cu personalul hotelului legat de pierderea laptopului său în timpul șederii acestuia în unitatea de cazare.

Personalul hotelului a declarat că laptopul a fost furat și a fost găsit mai apoi într-o locație din afara hotelului.

Șoferul furios a încercat să intre cu mașina în alte uși de sticlă, însă a rămas blocat în tocul ușii

După ce și-a făcut numărul, bărbatul a intrat cu mașina într-un alt rând de uși, înainte de a încerca să iasă din holul pe care îl devastase. Din fericire pentru cei prezenți, mașina s-a oprit în tocul ușii, pornind luminile de avarii.

Mai mulți martori și alți oameni din rândul personalului hotelului au strigat la șofer să iasă din mașină și s-au apropiat de acesta pentru a-i lua cheile.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video YouTube - CNA


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide