Un Audi A5 Sportback este vândut de stat. Cât costă același model pe Autovit – Galerie foto

Autor: Andreea Ditcov 05 ian. 2023 Știri auto

Licitațiile lansate de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate vin și cu prețuri mai bune decât cele de pe site-urile de vânzări auto.

Este și exemplul unui Audi A5 Sportback S-line din 2013, care la licitația din 5 ianuarie a.c. este listat la un preț de 10.500 de euro sau 52.000 de lei, la care nu se aplică TVA. Autoturismul cu cinci locuri are deja un rulaj de peste 230.000 de kilometri. Interiorul este realizat din piele și textil, iar culoarea de la exterior este metalizată.

Mașina licitată de ANABI are o cutie de viteze automată, cu un motor pe benzină ce are o capacitate cilindrică de 1,8 litri și o putere de 170 de CP.

Din păcate, mașina aflată în proprietatea statului nu este înmatriculată, nu are carte de identitate, certificat de înmatriculare sau ITP-ul valabil.

Aceasta are doar o cheie și poate fi preluată din Dragomirești Vale, Ilfov.

Oferta de pe Autovit, cu 2.000 de euro mai scumpă

Un model similar din 2013, listat pe Autovit, se vinde cu prețul de 12.450 de euro, negociabil, direct de la proprietar. Motorizarea este una similară, cutie automată, pe benzină, cu o capacitate cilindrică de 1,8 litri, 170 de CP și transmisie pe față.

Autoturismul are deja parcurși peste 217.000 de kilometri, încadrându-se în norma de poluare Euro 5. Consumul urban listat în anunțul de pe Autovit ajunge la 7 l/100 de kilometri.

Interiorul are, de asemenea, 5 locuri, iar culoarea la exterior este tot metalizată. Printre opțiunile enumerate avem Faruri Bi-Xenon, trapa electrică în două moduri, senzori de parcare în față și în spate cu afișaj, computer de bord, pilot automat, jante de aliaj de 18 inch originale, oglinzi heliomate,

Spre deosebire de varianta oferită de ANABI, cea de la proprietar are numere provizorii în România, trei chei și o carte de service. Mașina a fost importată din Olanda.

Cele două mașini sunt comparabile din punct de vedere al mărcii și modelului, dar și al opțiunilor oferite. Prima vine la un preț bun, însă acesta nu cuprinde TVA-ul, iar viitoarele cheltuieli pentru înmatriculare ar putea fi mai costisitoare. Cea de-a doua, de pe Autovit, are mai multe opțiuni specificate și dispune de o documentație inițială deja făcută.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ANABI/Autovit


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide