Clotilde Armand, agresată în trafic. Un bărbat a lovit cu pumnii în geamul mașinii conduse de primarul sectorului 1

Autor: David Andrei 09 iun. 2021 Știri auto

Clotilde Armand a fost agresată în trafic în această dimineață de către un bărbat necunoscut. Primarul Sectorului 1 a depus deja plângere la o secție de poliție din Capitală.

GALERIE FOTO

Clotilde Armand se afla la volanul mașinii sale la semafor când un bărbat necunoscut s-a apropiat și a început să dea cu pumnii în geamul din dreptul ei. Acesta ar fi forțat și portiera, dar aceasta era blocată. Incidentul a fost povestit de primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook. Conflictul s-a încheiat când semaforul a devenit verde și Clotilde Armand s-a îndepărtat cu mașina.

„Am raportat incidentul la poliție și mi-am văzut mai departe de drum”, a relatat primarul sectorului 1.

Edilul consideră că acest atac este încă una dintre tehnicile de intimidare lansate împotriva sa, în conflictul pe care îl are cu firma de salubrizare care asigură ridicarea gunoiului în centrul Capitalei.

“Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand, agresată în repetate rânduri. A mai depus plângeri la poliție

Poliția Capitalei anunță că primarul Sectorului 1 a depus o plângere în care reclamă un atac în trafic. Aceasta a apelat numărul de urgență 112 în jurul orei 09:20. Potrivit spuselor sale, bărbatul necunoscut care a agresat-o ar avea în jur de 45 de ani.

Nu este prima dată când Clotilde Armand reclamă la poliție acțiuni săvârșite împotriva sa. Aceasta susține că ar fi fost urmărită, că a găsit anvelopele mașinii tăiate și că a primit numeroase mesaje de amenințare. La sfârșitul lunii trecute, Armand a depus plângere la Secția 1 Poliție. Oamenii legii au deschis dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Clotilde Armand, în vârstă de 48 de ani, se află la șefia Primăriei Sectorului 1 din octombrie 2020.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook/Clotilde Armand



Comentarii
Inchide