Un clujean și-a adus un Volkswagen Touareg din Germania dar nu știa că are o ”problemă”

Autor: Marius Vișan 25 oct. 2021 Știri auto

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Touareg, în valoare de peste 100.000 de lei , care figurează ca fiind furat din Germania.

În data de 23 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza județul Cluj.

Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Touareg, înmatriculat în Germania, an de fabricaţie 2014.

În timpul controlului polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat că autoturismul mai sus menționat figurează ca fiind furat din Germania.

Autoturismul în cauză, în valoare de 100.000 lei, a fost confiscat

Drept urmare, autoturismul în cauză, în valoare de 100.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Petea, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

În ierarhia second-hand, mașinile rulate duse din Germania ocupă primele locuri din punctul de vedere al preferințelor clienților români. Fie că vorbim despre un hatchback sau despre un SUV, certitudinea cumpărătorului român este clară în privința mărcilor spre care se va îndrepta: Volkswagen, BMW sau Mercedes-Benz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Politia Romana


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide