COD GALBEN de ploi şi ninsori. HARTA cu zonele afectate

Autor: Iulian Dnistran 19 nov. 2014 Știri auto

De miercuri de la ora 18.00 până joi la ora 06.00 va ploua în jumătatea de est a ţării, iar în Dobrogea, Bărăgan şi în estul şi sudul Moldovei cantităţile de apă  vor depăşi local 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Cum să conduci pe zăpadă – 10 sfaturi utile

În a doua parte a nopţii, în grupele nordice ale Carpaţilor Orientali şi zonele deluroase aferente precipitaţiile vor fi predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Începând de joi de la ora 06.00 până vineri la ora 12.00 în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în zonele deluroase aferente  vor  predomina ninsorile şi local se va depune strat de zăpadă.

În Moldova va ploua abundent în cursul zilei de joi, 20 noiembrie când local se vor cumula peste 25 l/mp şi izolat  40…50 l/mp, apoi precipitaţiile vor deveni mixte şi vor slăbi în intensitate.

Vântul va prezenta intensificări temporare în cea mai mare parte a ţării, dar cu viteze mai mari în regiunile estice unde vor fi rafale de peste 55 km/h, iar pe crestele montane va sufla cu 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide