Cum arată, de fapt, colecția de mașini a unor tineri răsfățați din Dubai?

Autor: ProMotor 03 mai 2020 Știri auto

Lana și Mohamed sunt doi tineri norocoși. Colecția lor de mașini este impresionantă. Cei doi locuiesc la Dubai, acolo unde mașinile exotice sunt în elementul lor. Cum arată colecția celor doi?

GALERIE FOTO

Lana, în vârstă de 31 de ani, și Mohamed Beiraghardy, în vârstă de 25 de ani, își fac de cap la Dubai. Sunt vloggeri, fac muzică și conduc super mașini. Și asta pentru că s-au născut sub o stea norocoasă. Colecția lor de mașini include modele de sute de mii de euro, atunci când sunt achiziționate noi.

Dar prima mașină prezentată este un  Range Rover care a costat doar 6.000 de dolari. După achiziționare, Mohamed a cerut echiparea SUV-ului cu un kit Barugzai, care i-a adus o bară nouă, jante speciale, două eleroane și țevi de evacuare noi.

Mama celor doi conduce un Rolls-Royce Ghost auriu. Și limuzina cu “suicide doors” va trece printr-o operație estetică, pentru că autocolantul strălucitor și stopurile cu tentă închisă nu nu sunt suficiente.

Taurul „Dragon”

Lamborghini Huracan a fost prima mașină a Lanei. A fost inițial alb, dar acum poartă un autocolant special, care îl face să semene cu un dragon, spun posesorii supercarului. A fost achiziționată în 2014 și era, la acea vreme, unul dintre primele astfel de modele care au ajuns la Dubai.

Și nu este singurul Lamborghini din parcarea familiei. Un Aventador cu autocolant negru mat și cu un kit din fibră de carbon îi face pe doi să se simtă – spune Mohamed – ca o bunicuță cu problem de sănătate: “Te dor toate oasele când te dai jos din el!”

Piesa de rezistență este un eleron de dimensiuni impresionante. 100.000 de dirhami a plătit pentru kit-ul spectaculos, adică aproximativ 24.500 de euro.

Aliniat pentru vlog-ul despre colecția de mașini a tinerilor răsfățați se află și un Ferrari 458, venit în familie în urmă cu doi ani și care este acum de vânzare. “Nu știu dacă mă pot despărți de ea”, spune nostalgic tânărul care o conduce.

Cât costă un număr personalizat la Dubai?

Lana spune că ar fi preferat un număr personalizat, dar acestea sunt extreme de scumpe în Emiratele Arabe Unite. Un milion de dirhami ar fi costat-o, adică aproximativ 245.000 de euro, dacă și-ar fi ales nu numai litera și cifrele, ci și numărul acestora. Un număr preferential în format standard, a costat-o 30.000 de dirhami, adică puțin peste 7.300 de euro.

VIDEO:
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide