Coloana oficială a lui Traian Băsescu a fost implicată într-un accident pe Bd. Iuliu Maniu

Autor: ProMotor 30 mai 2020 Știri auto
Coloana oficială a lui Traian Băsescu a fost implicată într-un accident pe Bd. Iuliu Maniu

O mașină din coloana oficială a lui Traian Băsescu a fost implicată într-o tamponare ușoară. Întâmplarea a avut loc în această dimineață (30 mai), în jurul orei 10:45.

O autospecială de poliție a lovit ușor o mașină care nu a respectat regimul prioritar de deplasare al autoturismului care avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În incident nu a fost rănită nicio persoană. Autospeciala de poliție se afla în misiune. Cercetările sunt efectuate de Brigada Rutieră – Serviciul Accidente Ușoare.

A fost vorba despre o tamponare a mașinii care deschidea coloana. Autovehiculul s-a tamponat cu o altă mașină din trafic. Celelalte două autoturisme din coloana oficială și-au continuat drumul.

Traian Băsescu a provocat un accident în anul 2008

Președintele Traian Băsescu a fost implicat pe data de 30 martie 2008 într-un accident ușor de circulație, în apropiere de Parcul Cișmigiu. Fostul președinte s-a prezentat singur la Poliţie pentru formalitățile în acel caz.

Băsescu s-a prezentat la Secția de poliție de la Candiano Popescu, unde a stat aproximativ o oră, fiind însoţit de purtătorul său de cuvânt de la acea vreme, Valeriu Turcan, și de generalul de brigadă SPP, Cristian Creţu.

La ieșirea de la secția de poliție, Băsescu a precizat că se deplasa cu mașina pe bulevardul din fața Primăriei Capitalei, se uita spre această clădire și, într-un moment de neatenție, a lovit un autoturism care a frânat brusc în fața sa.

„S-a întâmplat, am venit, am semnat procesul-verbal, am făcut testul etiloscop”, a spus Băsescu după incidentul din 2008.

El a precizat atunci că a fost sancționat cu trei puncte penalizare și a primit o amendă de o sută de lei.  Fostul șef al statului se afla singur în mașina pe care o conducea, aceasta nefiind avariată grav în urma accidentului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide