Cu cât s-a ieftinit acest Volvo în doar o lună? Banca Transilvania a scăzut prețul mașinii cu câteva mii de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 11 oct. 2022 Știri auto

BT Leasing are la vânzare un Volvo S90 cu foarte puțini kilometri. Mașina are la bord doar 950 de kilometri, dar deja a pierdut un sfert din valoarea inițială.

Piața mașinilor second-hand rămâne, în continuare, o variantă bună. În piața mașinilor la mâna a doua se pot găsi vehicule foarte bune, mașini inedite sau ocazii de nerefuzat. Toate aceste lucruri atrag posibil cumpărători, mai ales dacă este să privim situația pieței mașinilor noi. Prețurile acestora au crescut simțitor, iar mașinile second-hand reprezintă alternative atractive.

Dacă tot am pomenit de ocazii, astăzi vorbim despre o mașină aproape nouă. Acest Volvo vândut de BT Leasing are la bord doar 950 de kilometri.

Volvo S90 – O victimă a devalorizării

Banca Transilvania are de ceva timp la vânzare acest exemplar de Volvo S90. De fapt, am mai văzut această mașină cu o lună în urmă. La momentul acela, mașina costa 69.496 de euro. De atunci prețul a coborât cu aproximativ 4000 de euro. În acest moment, acest Volvo S90 costă 65.501 de euro cu TVA inclus.

În această sumă de bani vine multă mașină. Vorbim aici despre un model premium, un model care concurează cu BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E.

Dotările nu sunt puține, mai ales că mașina este o configurație de top, având majoritatea opționalelor. La exterior, toate blocurile optice vin cu tehnologie LED. Culoarea este una metalizată, iar accentele cromate o completează. Jantele au dimensiunea de 18 inch și sunt finisate în două culori.

Interiorul este finisat în două culori, bej și maro cu ornamente de lemn nelăcuit. În centrul cabinei tronează ecranul de 9 inch, ecran pe care se află majoritatea funcțiilor mașinii. Aici putem enumera sistemele de siguranță activă, multimedia, conectivitate sau asistență. Fiind un model fabricat în 2022, sistemul este bazat pe Android și este mai intuitiv decât vechiul Sensus.

Sub capotă se află un motor pe benzină de 2,0 litri. Împreună cu motorul electric, tot pachetul propulsor dezvoltă 455 de cai. Toată această putere este suficientă pentru a propulsa sedanul de peste două tone de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde. Viteza maximă este limitată la 180 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: BT Lesing


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide