Cu cât se revinde o Dacia Spring după un an de utilizare. Anunțul a apărut pe OLX

Autor: Ionuț Vîlciu 20 sept. 2022 Știri auto

Un șofer își vinde Dacia Spring pe OLX după doar un an de utilizare. Care este prețul cerut pe electrica de la Dacia.

Dacia se bucură de un real succes cu micul său model electric. Spring-ul se numără printre cele mai vândute mașini electrice în România. Electrica celor de la Dacia se bucură de foarte multă atenție, fiind un subiect de discuție atât în industrie, cât și printre cei ce își caută, sau nu, o nouă mașină.

În ultima vreme am putut vedea tot felul de oferte interesante pe internet. De exemplu, au existat persoane care doreau să dea la schimb mașinile lor germane pe o Dacia Spring. Printr-un alt anunț era listată o Dacia Spring cu doar 70 de kilometri la bord, dar avariată. Mașina a fost implicată într-un accident chiar în ziua în care a fost scoasă din reprezentanță.

O Dacia Spring a ajuns pe OLX la doar un an de la achiziție

De această dată avem un exemplar fabricat în 2021, într-o stare cât se poate de bună. Ceea ce atrage atenția este prețul cu care mașina este listată la vânzare pe OLX. Proprietarul cere pe al său exemplar de Dacia Spring 15.200 de euro.

dacia spring

Această sumă trebuie pusă într-un context. Dacia Spring se vinde în acest moment cu 21.800 de euro, preț ceva mai mare decât era anul trecut. Cu tot cu reducerile oferite de stat, mașina ajunge să coste undeva în jurul a sumei de 11.000 de euro. În urmă cu un an, Dacia Spring costa cu circa 1000 de euro mai puțin.

Astfel, dacă actualul proprietar a obținut reducerea oferită de statul român pentru achiziționarea unei mașini electrice, înseamnă că, teoretic, a plătit pe mașină undeva la 10.000 de euro. Dat fiind prețul cu care o vinde, acest lucru se poate transpune într-o creștere de 5000 de euro. Acest lucru este valabil doar dacă mașina a fost cumpărată cu deducerea de la stat.

În acest moment, mașina din anunț are la bord 6400 de kilometri parcurși.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide