Dacia Spring cu doar 70 de kilometri la bord se vinde drept „epavă” pe OLX

Autor: Ionuț Vîlciu 19 aug. 2022 Știri auto

Un exemplar de Dacia Spring se vinde pe OLX cu doar 6,500 de euro. Cu doar 70 de kilometri la bord, anunțul o portretizează drept epavă.

Dacia Spring este un hit indiscutabil. Oriunde te uiți prin trafic vei vedea câte un exemplar al micuței mașini electrice construite de Dacia. Cu deducerile oferite de statul român la cumpărarea unui automobil electric, Springul poate fi achiziționat cu aproximativ 10,000 de euro. Astfel, Dacia Spring este cel mai accesibil automobil electric de pe piață. Chiar dacă nu are performanțe cu care să se ia la întrecere cu Tesla, mașina are succes. Trebuie doar să ieșim pe orice stradă din București și vom zări cel puțin o astfel de mașină.

Dacia Spring se bucură de atât de mult succes încât oamenii oferă schimburi pe OLX. Recent am putut vedea niște oferte cât se poate de solide. Un român oferea la schimb pe o Dacie Spring un BMW Seria 5 F10. Un altul era dispus să dea la schimb un Mercedes Clasa E Coupe cu motor de 3,0 litri diesel. Prin urmare, micul Spring se bucură de o mare popularitate.

Cea mai ieftină Dacia Spring de pe OLX

Noi am găsit cel mai ieftin exemplar de Dacia Spring pus la vânzare pe OLX. Este model 2021 și are la bord doar 74 de kilometri parcurși, conform anunțului. Cu toate acestea, mașina este catalogată drept epavă.

Exprimarea nu este greșită, dat fiind faptul că mașina a suferit daune serioase. Conform celor scrise în anunț, mașina a fost răsturnată în ziua în care a fost luată de la reprezentanță. Cu toate acestea, vânzătorul spune că mașina este funcțională.

„Autoturism Dacia Spring implicat în accident în ziua scoaterii din reprezentanță. Mașina a fost răsturnată, nu lovită, așa că componentele ce țin de motor și baterii sunt ca noi. Partea stângă este aproape neatinsă, atât si elementele din interior (scaune, banchete, volan, preșuri, airbaguri).”

Mașina se vinde fie întreagă, fie pentru dezmembrări. Prețul cerut pentru Springul șifonat este de 6,500 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: OLX


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide